Ce soră frumoasă are Ioana Ginghină! Cele două seamănă foarte bine

 Oana Pantazi
.

Puțină lume știe că Ioana Ginghină are o soră, și mai ales una atât de frumoasă. Actrița a postat azi o fotografie pe contul său de socializare, în care le-a arătat-o fanilor, în premieră, pe Elena. Iată ce bine seamănă cele două surori!

După divorțul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină încearcă să-și reintre în ritm și să-și vadă din nou în continuare de viață. Aseară, actrița a fost alături de fiica ei, Ruxandra, și sora ei Elena la concertul lui Ed Sheeran din Capitală, iar ulterior a postat o fotografie pe contul ei de Instagram. Fanii actriței au fost încântați și i-au scris artistei că ea și Elena sunt la fel de frumoase, dar mai ales că seamănă ca două picături de apă.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat de comun acord

Pe 19 iunie, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, unul dintre cuplurile cele mai admirate din showbizul autohton, au decis să se despartă la notar. Deși toată lumea a sperat până în ultima clipă la o reconciliere, aceasta nu s-a produs. Iată ce declara Ioana imediat după divorț:

„Am fost astăzi la notar și am divorțat de comun acord. Toate discuțiile au fost civilizate. Am stabilit custodia comună a Ruxandrei. Într-adevăr, a durat două ore sa discutăm programul de vizitare a fiicei noastre și toate celelalte condiții ale custodiei. Unde va petrece Ruxi Crăciunul, Paștele și vacanțele. În privința pensiei alimentare, am stabilit o sumă generoasă.

Tatăl ei o va sprijini și de acum încolo foarte mult. Nu am putut face partajul bunurilor comune tot în cadrul acestei întâlniri, întrucât nu avem finalizate toate actele pentru casa pe care am construit-o împreună, printre care și intabularea. Din discuții, partea lui din proprietate îi va rămâne Ruxandrei. Urmează să ne întâlnim sa rezolvăm cu actele și apoi vom rezolva partajul bunurilor comune tot la notar”.

Ioana Ginghină, alături de fiica ei, Ruxandra, și de sora ei, ElenaIoana Ginghină, alături de fiica ei, Ruxandra, și de sora ei, Elena

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton