Brigitte Pastramă a făcut petrecerea burlăcițelor. Cum s-au distrat la piscină

 Stamen Diana
.

A mai rămas foarte puțin timp până la nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte, iar vedeta a făcut petrecerea burlăcițelor. Distracția a fost în toi, iar toate fetele s-au simțit super bine la piscină.

Brigitte Pastramă a organizat petrecerea burlăcițelor la piscină, iar invitatele și-au expus formele în ținute de plajă. Fetele s-au aruncat în piscină și au dansat pe muzică de petrecere. Distracția a fost mare, iar Brigitte a fost încântată de petrecerea sa.

De la petrecerea burlăcițelor nu a lipisit Ioana Filimon, dar nici Oana Roman. S-au distrat ore în șir la piscină, însă sub atenta supraveghere a lui Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă își mai dorește copii

Brigitte Pastramă a început deja să urmeze niște tratamente hormonale specifice unei sarcini asistate. Soția lui Florin Pastramă își dorește ca bebelușul să fie sănătos, iar pentru asta încearcă să elimine toate riscurile. Brigitte și Florin Pastramă își doresc mai mulți copii și se gândesc chiar și la gemeni.

'Având în vedere că am 42 de ani, el are 40 – diferența dintre noi este de un an și jumătate (…) și este mai bine să facem o sarcină asistată ca să iasă un copil fără probleme. Noi nu am vrut să riscăm. Am ales o clinică unde facem asistat acest lucru, chiar de acolo venim, am fost de dimineață acolo; în fiecare zi  ne trezim la 7.30 dimineața, am anumite procedee. Este o concepție asistată, muncim în sensul ăsta; eu fac tratamente hormonale, eu sunt mai irascibilă din cauza asta. (…). Decidem ulterior dacă facem unul sau doi. Sau chiar gemeni. Noi vom face copilul asistat', a mărturisit Brigitte Pastramă în cadrul unei emisiuni online, E OK! Să fii vedetă? Cu Dana Săvuică’, aparținând revistei OK! Magazine.

FOTO: Facebook

Brigitte PastramăBrigitte Pastramă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton