Ilie Năstase nu se uită la bani când vine vorba despre soția lui. Ioana își face clinică de sute de mii de euro. „Vom aduce aparatura din America”

 Lixandru Livia
.

Ilie Năstase și Ioana s-au căsătorit civil în vara anului trecut, însă cununia religioasă au amânat-o, pe motiv că totul trebuie să iasă perfect și nu vor să se grăbească. Deși la un moment dat s-au despărțit, iată că acum cei doi sunt împreună și le merge din ce în ce mai bine.

fostul-tenismen-ilie-nastase-si-ioana-s-au-casatorit-in-joia-patimilor-prima-imagine-de-la-cununia-civila-1-1fostul-tenismen-ilie-nastase-si-ioana-s-au-casatorit-in-joia-patimilor-prima-imagine-de-la-cununia-civila-1-1

Pentru că își iubește mult soția și vrea să o facă fericită, Ilie Năstase o susține pentru a-și îndeplini un mare vis, acela de a avea propria clinică. Ioana a făcut primele declarații despre planurile sale.

„În noiembrie eu şi prietena mea am început să discutăm mai în serios despre acest proiect. Ea este medic generalist la American Hospital, o renumită clinică din Turcia, dar are şi putere decizională acolo, aşa că am hotărât să deschidem în Bucureşti o clinică unde oamenii vor găsi de la oncologie până la estetică şi vom avea medici atât din Turcia, cât şi din România. 

La începutul lunii decembrie am închiriat deja o vilă în zona Dorobanţi, vom aduce aparatura din America, însă va mai dura puţin până vom deschide pentru că ne ocupăm de acte', a declarat pentru Click! soţia lui Ilie Năstase. 

„Sănătatea este foarte importantă şi îmi doresc să avem parte de condiţii foarte bune. Dacă totul va decurge aşa cum trebuie, ne gândim să ridicăm un spital la standarde occidentale. Deocamdată facem paşi mărunţi', a mai spus Ioana, soția lui Ilie Năstase, pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton