După ce a slăbit, Oana Roman a trecut la rochii scurte și cizme de latex. Ținuta a stârnit controverse: ”Port ce-mi place”

 Stamen Diana
.

Oana Roman este pusă pe schimbări în ultima perioadă. Deși a avut câteva episoade neplăcute în viața ei, vedeta și-a găsit echilibrul și s-a pus pe picioare. După ce a slăbit considerabil, Oana Roman a adoptat un nou stil vestimentar.

A fost mai atentă la alimentație și a mers constant la tratamente corporale, iar toate aceste procedee au ajutat-o să scape de kilogramele nedorite. După ce a slăbit, Oana Roman a adoptat un stil vestimentar puțin mai diferit față de cel cu care ne obișnuise până acum, iar ținuta sa a stârnit controverse pe rețelele de socializare.

Vedeta a îmbrăcat o rochie scurtă la care a asortat o pereche de cizme de latex peste genunchi și a vrut să arate că se simte bine în orice ținută pe care o îmbracă. Oana Roman a stârnit numeroase comentarii din partea prietenilor virtuali, însă le-a răspuns fără să mai stea pe gânduri.

'Ești diferit îmbrăcată față de cum ne-am obișnuit. Îți stă bine dacă îți creează o stare de bine și invers. Trăiește așa cum simți!', 'Ești superbă, dar modelul acesta de cizme nu te avantajează', 'Nu pot să spun că mi se pare pe stilul tău, dar dacă ție ți se pare ok. Tu le porți' sunt câteva dintre mesajele primite de vedetă.

'E ceva diferit și oamenii nu sunt obișnuiți și pentru că e ceva neobișnuit oamenii nu știu cum să reacționeze. (…) În general port ce-mi place mie nu altora', a fost răspunsul Oanei Roman.

Citește și: Momentul adevărului! Câte kilograme a slăbit Oana Roman și cum a reușit să își subțieze atât de mult talia: 'Îmi cad pantalonii vechi de pe mine'

FOTO: Facebook

Oana-Roman-în-rochie-scurtă-și-cizme-de-latexOana-Roman-în-rochie-scurtă-și-cizme-de-latex
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton