Cristina Țopescu va fi incinerată fără inimă. Medicii legiști încearcă să afle cauza morții

 Stamen Diana
.

Joi, 16 ianuarie, Cristina Țopescu va fi incinerată, așa cum a fost dorința ei. Medicii legiști încă încearcă să afle cauza morții jurnalistei, iar aceasta va fi incinerată fără inimă.

Cristina Țopescu va fi incinerată fără inimă, iar toată lumea așteaptă să afle cauza morții jurnalistei. Trupul neînsuflețit al vedetei de televiziune a fost depus la capela cimitirului Bellu, iar mama ei a venit în București să-și ia rămas bun de la fiica sa.

'Legiștii ilfoveni au scris pe actul constatator de deces al Cristinei Țopescu: cauză neprecizată. Ei încearcă acum să stabilească ce a produs moartea Cristinei. Motiv pentru care au recoltat probe biologice pentru analizele de laborator, dar și pentru toxicologie. În stomacul ziaristei au fost găsite urme de medicamente, iar la capul patului său au fost găsite folii de diazepam și ketonal. Un răspuns mult mai elocvent al cauzei morții Cristinei îl vor da rezultatele analizelor ce vor fi realizate pe țesuturile inimii ei.', a declarat Cristian Burcioiu, jurnalist Libertatea.

Cristina Țopescu și-a dorit să fie incinerată, iar cenușa ei va fi aruncată în mare.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință. La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, în propria locuință, după ce un prieten a alertat poliția.

O vecină a sunat la 112, întrucât nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a găsit-o pe fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu decedată și nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, purtând haine de noapte. Din primele date, Poliția nu exclude ca aceasta să fi murit în timpul somnului.

Citește și: Ultimul mesaj trimis de Cristina Ţopescu pe 28 decembrie, unui prieten, pe Whatsapp:„Sunt la capătul puterilor…

FOTO: Facebook

Cristian-Țopescu-și-Cristian-Țopescu-3Cristian-Țopescu-și-Cristian-Țopescu-3
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton