Medicul Monica Pop, noi detalii în cazul morții Cristinei Țopescu. „A făcut stop cardiac”

 Lixandru Livia
.

Monica Pop a fost una dintre apropiatele Cristinei Țopescu, iar după moartea acesteia, medicul a făcut dezvăluiri dureroase despre fosta jurnalistă TV. Mai mult, aceasta știa despre perioada grea prin care fiica lui Cristian Țopescu trecea în ultima vreme.

1Cristina-Topescu-copii-3-11Cristina-Topescu-copii-3-1

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani, la sfârșitul anului trecut, fiind descoperită fără suflare abia la începutul acestei săptămâni. Nimeni nu știa ca aceasta să fi suferit de o boală gravă, dar, cu toate astea, medicul Monica Pop a făcut dezvăluirea.

„După părerea medicală, ca să spun așa, a fost un lucru care nu se soldează de obicei decât rar cu deces, și anume o tulburare de ritm cardiac. Deci, inima nu mai merge, ca să înțeleagă toată lumea, în ritmul normal, deci între bătăi trebuie să fie aceeași distanță. Nu s-a mai întâmplat, și aceste tulburări de ritm pot să dea stop cardiac, ceea ce s-a și întâmplat. Stopul cardiac e cauza de moarte a absolut oricui, dar el este generat de ceva', a spus Monica Pop, la „Sinteza zilei'.

Vecina Cristinei Țopescu a sunat la 112

Pe 12 ianuarie, una dintre vecinele Cristinei Țopescu a sunat alarmată la 112 pentru că nu o mai văzuse de ceva vreme și s-a temut că i s-a întâmplat ceva rău. Cristina nu obișnuia să dispară atât de mult timp fără să dea un semn de viață. Și presimțirea Dianei Maria, vecina Cristinei Țopescu, s-a adeverit. Jurnalista a fost găsită fără suflare, iar anchetatorii au concluzionat că ar fi murit înainte de Revelion.

Cristina a murit cum a spus că îşi doreşte să moară – în somn, cu căţeii. În mod sigur, nu a suferit. Poziţia în care era, cum dormea ea ca un bebeluş. (…) A fost un om cu totul deosebit. Avea un cuvânt preferat: iubire, a declarat Diana Maria.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton