Îl mai ții minte pe Ionuț Gojman de la Insula Iubirii? Cu ce se ocupă acum și cum arată iubita lui actuală

 Dumba Gabriela
.

În mai ții minte pe Ionuț Gojman de la Insula Iubirii? Acesta a fost, inițial, iubitul Mirelei Banias, iar apoi s-a transformat din concurent în ispită. La doi ani de la aventura din Thailanda, Gojman pare că s-a liniștit și și-a găsit, în sfârșit, o iubită cu care are de gând să se însoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Gojman a mers la Insula Iubirii în sezonul 4 alături de Mirela Banias, femeia cu care era la un pas de căsătorie atunci. Și-a dat seama că nu era fericit lângă Mirela și mai apoi a simțit că este timpul să schimbe taberele, iar în sezonul 5 a avut rol de ispită.

img-20-1img-20-1

Au trecut doi ani de atunci și Ionuț Gojman pare să fi găsit, în sfârșit, femeia ideală. Nu în Thailanda, ci chiar mai aproape decât și-ar fi imaginat, în Târgu Mureș. Așadar, fosta ispită de la Insula Iubirii formează un cuplu cu o tânără pe nume Salvia Rusu. Aceasta este hair stylist și se pare că cei doi se înțeleg de minune și chiar locuiesc împreună.

„Relația oficială a început de trei luni aproximativ, de atunci totul decurge foarte frumos, cu foarte multă înțelegere și iubire, am petrecut sărbătorile de iarnă împreună, alături de familie și de cei dragi.

Apoi, la început de an, ne-am propus să evadăm într-o vacanță. Totul a evoluat foarte repede între noi, am început să ne facem planuri împreună pentru viitor. Am impresia că visez, este tot ce îmi doream și vreau un viitor frumos împreună, cu ea, pentru că simt tot mai mult că Salvia este aleasa!' a spus Ionuț Gojman, în urmă cu ceva timp, pentru cancan.ro.

Citește și:

Cine este Dima Trofim, coprezentatorul show-ului Mireasa

Ana Baniciu, nașa de cununie pentru Sandra Izbașa și Răzvan Bănică. Primele declarații

Scandal între Florin Zamfirescu și George Burcea, pe Facebook: „Joacă prin paturi rol de Casanova”

Cu ce se ocupă acum Ionuț Gojman de la Insula Iubirii

Ionuț Gojman, fosta ispită de la Insula Iubirii, deține o cafenea în Târgu Mureș și afacerea era una extrem de profitabilă, înainte de pandemie. Chiar și așa, Gojman are o situație financiară bună și nu se plânge de lipsa banilor. Ocazional, își valorifică faima câștigată la Insula Iubirii și mai prinde câte un contract de imagine, care îi aduce bani frumoși.

Ionuț Gojman își dorește enorm să devină tată, dar până când i se va întâmpla și lui minunea, se bucură de nepoți. Sora sa este însărcinată a doua oară și abia așteaptă să-și cunoască al doilea nepot.

De când există nepoțica mea în familia noastră îmi doresc tot mai mult copii, dar până vor veni ai mei pe lume, mă bucur enorm pentru sora mea, îmi doresc să aibă o sarcină ușoară și totul să fie bine. Ce să zic, abia aștept să îmi cunosc nepoțica sau nepoțelul! Toată familia este extrem de fericită și emoționată!', a declarat Ionuț Gojman.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton