Ce pensie alimentară primește Elena Băsescu pentru copiii săi. Fiica lui Traian Băsescu este mamă singură

 Stamen Diana
.

S-a aflat ce pensie alimentară primește Elena Băsescu pentru copiii ei. Vedeta a rămas o mamă singură și își crește singură cele două fetițe și băiețelul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu nu a fost atât de norocoasă la capitolul dragoste, însă din cele două relații pe care le-a avut au rezultat trei copii absolut superbi. Elena Băsescu primește pensie alimentară din partea fostului soț pentru cei doi copii pe care îi au împreună.

Elena Băsescu pensie alimentară copii (2)Elena Băsescu pensie alimentară copii (2)

În declarația de avere, EBa a trecut și suma de 60.000 de lei reprezentând 'pensii alimentare minori', cel mai probabil de la Bogdan Ionescu, fostul său soț cu care are cei doi copii mai mari. După despărțirea de tatăl Anastasiei, Cătălin Tomata, vedeta a rămas singură.

Înainte de a avea copii, Elena Băsescu a făcut politică. În perioada 2009-2014, fiica cea mică a lui Traian Băsescu a fost europarlamentar al României. La vremea respectivă, vedeta avea un salariu de 6.000 euro pe lună. Apoi, înainte de a o naște pe Anastasia, fetița cea mică, Elena Băsescu a lucrat la Camera de Comerț și Industrie a României din 2016, acolo unde fusese încadrată inițial cu un salariu de 3.000 lei pe lună.

Citește și: Cum se înţelege Elena Băsescu cu foştii socri. Iată cum o ajută părinţii lui Syda

Citește și: Veste neașteptată! Elena Băsescu s-a despărțit de Cătălin Tomată. Cei doi au fost împreună doi ani

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi!Sofia, afectată când și-a văzut mama desfigurată

Citește și: Gheorghe Gheorghiu se însoară din nou, la 66 de ani! Cine e femeia care l-a făcut să spună adio burlăciei

Cu ce se ocupă Elena Băsescu, după ce a ieșit din politică

Elena Băsescu s-a apucat de afaceri, după ce a ieșit din politică. Pe timp de pandemie, bruneta s-a reprofilat. Încă din 2018 și-a deschis o firma, însă în primul an a fost pe minus. Firma se numește Elena Băsescu & Kids SRL, iar tânăra este singurul acționar al firmei fondate în noiembrie 2018. În prima luna raportată la Registrul Comerțului, firma a raportat o pierdere de 13000 de lei.

Dacă inițial, firma comercializa haine pentru femei și copii, acum Elena Băsescu a găsit o oportunitate de a face bani. Fiica lui Băsescu a lansat o colecție de măști reutilizabile, din bumbac. Acestea sunt și pentru adulți, și pentru copii. Pe site-ul firmei sunt prezentate 8 tipuri de măști. Cel mai mic preț pentru o masca este de 32 de lei, iar cele mai scumpe ajung la 42 de lei. Potrivit descrierii de pe site, aceste măști au 4 straturi de protecție.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton