Cătălin Măruță a fost pus în dificultate de David. Ce i-a răspuns când l-a întrebat ce sunt prezervativele / EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

Andra și Cătălin Măruță au doi copii adorabili și foarte carismatici. Ca orice părinte, cei doi au fost puși de mai multe ori în dificultate. Cătălin Măruță ne-a povestit ce i-a răspuns lui David atunci când l-a întrebat ce sunt prezervativele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

David și Eva Măruță au deja sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare și sunt doi copii extrem de cuminți, dar și cu multe curiozități. Cătălin Măruță ne-a povestit câteva momente amuzante legate de copiii săi, dar și ce răspunsuri a dat la cele mai incomode întrebări.

Recent, prezentatorul de la PRO TV ne-a povestit despre o întâmplare care a avut loc la supermarket. Cătălin Măruță a mers împreună cu David la cumpărături, iar pe raft a văzut cutiile cu prezervative și l-a întrebat ce se află în acele cutii pătrate.

'Am niște discuții cu David în ultima perioadă care mă lasă mască. David e mai mare. Face Beatbox și are tot felul de pasiuni și tot felul de întrebări la vârsta asta. Trebuie să recunosc că de multe ori întrebările lui mă pun în dificultate. (…) A trebuit să-i explic că de ce la supermarket lângă pachetele de gumă, la casă, mai sunt și niște pachete pătrate. I-am spus exact ce sunt și pentru ce sunt. S-a amuzat extrem de tare. Am început să avem tot felul de discuții din astea ca de la bărbat la bărbat. De multe ori m-am și fâstâcit, pentru că nu știam ce și cum să răspund.', ne-a povestit Cătălin Măruță.

Familia-Măruță-2Familia-Măruță-2

Ce curiozități are Eva Măruță

Nici Eva nu se lasă mai prejos. Deși o vedem mai mereu pe rețelele de socializare și pe contul său de YouTube, micuța are o mulțime de curiozități. Cătălin Măruță ne-a povestit despre momentul în care fetița lui l-a întrebat dacă s-a mai pupat și cu altcineva înainte de Andra.

Citește și: Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii: „Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu”. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani: „Nu ne blocăm în certuri”. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe, după ce l-a acuzat că a bătut-o. Primele declarații: „A vrut să construiască probe pentru procesul de divorț!'

Citește și: Cum se menține Simona Gherghe în formă, la 43 de ani, și ce spune despre operațiile estetice: „M-am gândit…'/ EXCLUSIV

'Și Eva are momente în care ne pune în dificultate, pentru că copiii sunt extrem de sinceri. Întrebările lor sunt atât de directe. Eva mă întreba dacă eu m-am mai pupat cu cineva înainte de mami. (…) Când Eva a apărut pe coperta revistei VIVA! cu Andra, țin minte că m-a pus să-i cumpăr nu știu câte reviste pentru toate prietenele ei. Cu cine se întâlnea îi spunea: Ai văzut că am apărut în revistă?', a spus prezentatorul TV.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton