Horia Tecău, prima poza cu noua sa iubită. Natalia Borges este o frumusețe din Brazilia și are un corp de milioane!

 Oana Popoiag
.
Horia Tecău iubităHoria Tecău iubită

După o lungă perioadă în care a preferat să păstreze discreția în privința femeilor din viața sa, Horia Tecău a făcut un gest neobișnuit. Tenismenul a făcut publică o fotografie cu  noua iubită, modelul brazilian Natalia Borges, în vârstă de 33 de ani.

După ce în urmă cu șase ani a încheiat mediatizata relație cu Andreea Raicu, Horia Tecău a preferat să păstreze discreția în privința relațiilor cu femeile. Tocmai de aceea, tensimenul a uimit pe toată lumea făcând publică o fotografie cu o frumusețe de fată care, după toate aparențele, e noua sa iubită.

Se pare că femeia care i-a furat inima sportivului este modelul brazilian Natalia Borges, o brunetă apetisantă stabilită în SUA, ce are la activ numeroase ședințe foto incendiare.  Natalia se află zilele acestea în România cu Horia Tecău, declarându-se cucerită de peisajele țării noastre.

Horia Tecău, de la Andreea Raicu la discreție totală în amor

Anul trecut pe vremea asta, Horia Tecău declara pentru VIVA! că se află într-o relație, refuzând însă să dezvăluie identitatea iubitei. 'Da, sunt cu cineva. În dragoste îmi merge bine, sunt fericit', a mărturisit Horia atunci.

Singura relație cunoscută a sportivului a fost cea cu Andreea Raicu. Cei doi au avut o relație intens mediatizată între 2012 și 2013. Unii au pus pe seama despărțirii diferența de vârstă, Andreea fiind cu șapte ani mai mare decât Horia, alții au pus distanța, tenismenul fiind mai mereu plecat în turnee, iar Andreea foarte prinsă cu proiectele profesionale. Indiferent de motive, cert e că Andreea Raicu și Horia Tecău au rămas în relații bune, lucru demn de toată lauda.

Foto: Instagram

Citește și:

Alexandra Stan, implicată într-un accident, iar o persoană a fost rănită! Polițiștii i-au deschis artistei dosar penal

Dani Oțil nu se desparte de iubită nici la serviciu! Cei doi îndrăgostiți își petrec tot timpul liber împreună, la mare

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton