Misha și sora ei au aceiași ochi albaștri de peruzea! Cum arată și cu ce se ocupă sora artistei. Incredibil cât de mult a slăbit!

 Oana Popoiag
.
Misha sora eiMisha sora ei

Misha și Connect-R pleacă împreună în vacanțe de dragul fiicei lor, Maya, care nu știe de divorțul părinților. Aflați acum în Delta Dunării, cei trei au fost însoțiți și de sora Mishei, Carina, cu un an mai în vârstă decît artista. Iată cum arată și cu se ocupă Carina, care a slăbit spectaculos în ultimii ani.

Misha (28) a trecut prin schimbări majore în ultimii ani, trecând de la statutul de femeie măritată la cel de femeie single. Când ai un copil, lucrurile se complică și mai tare. Însă în toată această perioadă, artista a avut un sprijin extraordinar în familia ei, având o relație foarte bună cu mama și sora sa.

Cum arată sora Mishei. A slăbit zeci de kilograme

De altfel, sora o însoțește în multe din vacanțele pe care Misha și Connect-R le fac împreună de dragul fetiței lor, Maya. După ce a fost cu celebra familie la Disneyland, Carina, căci acesta e numele surorii blondei, a însoțit-o pe Misha în vacanța din Delta Dunării.

Carina, cu doar un an mai mare decât Misha, evită lumina refectoarelor, cu toate că domeniul în care activează e strâns legat de showbiz. Aceasta lucrează ca makeup, Misha servindu-i drept model în repetate rânduri. Ambele au moștenit de la mama lor ochii albaștri de peruzea și ambele arată extrem de bine.

Carina este un exemplu de voință, având în vedere schimbarea spectaculoasă de look prin care a trecut. Dacă în urmă cu câțiva ani, imediat după ce născuse, sora Mishei luase considerabil în greutate, iată că la trei ani distanță aceasta este mai suplă ca niciodată.

Foto: Instagram, Facebook

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton