Oamenii de știință îți recomandă să petreci mai mult timp cu părinții tăi! Asta le va crește longevitatea

Cât de des mergi în vizită la părinții tăi? Ar trebui să vă vedeți mai des, căci asta îi ajută să trăiască mai mult. Iată cum le influențează longevitatea.

Gândește-te puțin la modul cum au evoluat prieteniile tale de-a lungul anilor. Anumiți oameni s-au pierdut pe drum, și cei care au rămas sunt scumpi la vedere.

Responsabilitățile precum serviciul, copiii etc toate influențează gradul de socializare. Cum crezi că va fi peste 30-40 de ani? Uită-te la părinții tăi!

Cu atât mai mult dacă ai un părinte în vârstă, singur datorită divorțului sau decesului partenerului de viață, e necesar să investești mai mult în timp de calitate petrecut împreună.

Citește și:

Cum te ajută umorul să fii un bun candidat pentru o relație serioasă

Semnal de alarmă! De ce atracția fizică foarte puternică nu e neapărat un lucru bun

Studiile arată că 1 din 3 părinți în vârstă se simte foarte singur, iar singurătatea le afectează imunitatea, crește boliile aferente vârstei, degenerarea cognitivă, dorm mai prost.

Cum te poți ajuta și pe tine și pe ei? Lasă copiii cât mai des cu bunicii. Micuții sunt răsfățați, părinții tăi parcă întineresc și au mai multă energie, iar tu poți să te ocupi de relația ta de cuplu sau de tine.

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton