Horia Moculescu a fost internat în spital. Cum se simte acum: "Cu anul nașterii mă confrunt..."

 Raiciu Adriana
.

Horia Moculescu a fost internat în spital. Horia Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate serioase. În urmă cu doar câteva luni, compozitorul a avut COVID, iar acum a fost internat, din nou, în spital. Într-un interviu recent, a oferit mai multe informații despre starea sa de sănătate, dar a precizat și faptul că va rămâne în unitatea spitalicească pentru două săptămâni.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva luni, Horia Moculescu a avut COVID și, la scurt timp, a speriat participanții la un eveniment, după ce i s-a făcut rău în sală. Recent, s-a aflat că are în continuare probleme de sănătate, pe care urmează să și le trateze în spital.

horia-moculescu-probleme-de-sanatate-3-2horia-moculescu-probleme-de-sanatate-3-2

Acum, compozitorul a ajuns la spital, însă, nu pentru că s-ar confrunta cu vreo problemă de sănătate anume, ci pentru că și-a dorit să aibă parte de două săptămâni de refacere.

Citește și: Ce probleme de sănătate are Horia Moculescu:Are un aparat care crește cantitatea de oxigen din sânge

Citește și: Cum s-au cunoscut Mariana și Horia Moculescu: „Era foarte romantic'

Citește și: Monica Tatoiu, reacție tulburătoare după ce a murit mama ei:Nici eu nu aș vrea să mai trăiesc în lumea asta mizerabilă

Citește și: Dan Bittman, după ce a fost văzut alături de Denise Rifai:„Nu sunt singur. Toate greșelile din relații au fost ale mele

Horia Moculescu a fost internat în spital

Fostul soț al Marianei Moculescu a mai spus că-și va petrece două săptămâni în spital pentru refacere. A urmat acest ritual și în primăvară, iar, după ce a ieșit din spital, s-a simțit excelent.

Nu am nicio problemă, doar anul nașterii. Cu anul nașterii mă confrunt. Sunt internat la (…) de două săptămâni pentru revigorare, pentru refacere … nu întinerire, dar pentru menținerea unui statut.
Nu mă simt rău. Ieri am intrat și stau două săptămâni. Așa am făcut și în primăvară și m-am simțit excepțional după. (…) Pe gânduri nu m-a pus decât inflația!'
, a spus fostul soț al Marianei Moculescu pentru Antena Stars.

Mariana Moculescu a dezvăluit recent că starea de sănătate a fostului soț nu este una deloc bună, iar totul ar fi din cauza fumatului.

„Horia o să meargă luna aceasta, câteva zile, la Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie „Ana Aslan', la tratament. A mai fost acolo, nu este prima dată! Știu că are anumite probleme medicale, un TBC din tinerețe, care revenise de ceva timp. Sănătatea lui a fost afectată foarte mult de fumat, de asta a și renunțat, la vârsta de 65 de ani, la țigări.

A fumat mult în viață asta. Îmi spunea mereu, atunci când vorbeam cu el că fumatul este cea mare greșeală a sa. El a făcut și mult sport la viața lui: atletism, rugby, tenis, înot și ski și asta a reușit să îi mai salveze sănătatea. Îmi zicea mereu să fac mișcare și vreau să îți mărturisesc că de doi ani m-am apucat serios de făcut sport. Totul datorită lui’a spus Mariana Moculescu.

sursă foto- arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton