Cine vor fi nași la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica. De ce nu fac cununia civilă și cea religioasă în aceeași zi: „Nu vreau să fiu mireasa eroină” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cine vor fi nași la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica. Maria Constantin ne-a vorbit deschis despre nunta ei cu Robert Stoica. Vedeta ne-a explicat de ce nu vrea să facă în aceeași zi cele două cununii, cea civilă și respectiv cea religioasă, cu petrecerea de nuntă. Conform spuselor ei, artista nu vrea să fie o „mireasă eroină', ci vrea să fie odihnită în ziua nunții ei, iar la petrecere să se distreze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine vor fi nași la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica. Maria Constantin a spus într-un interviu pentru viva.ro, de ce nu face petrecerea de nuntă în aceeași zi cu cununiile. Cântăreața vrea să fie odihnită și să se bucure din plin de moment. În plus, la petrecere vrea să se simtă cât mai bine.

maria-constantin-in-costum-popularmaria-constantin-in-costum-popular

Citește și: Ce aliment nu mai consumă Maria Constantin și de ce:'Să nu mai aud de ele…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce condiție a pus Maria Constantin tuturor invitaților de la nuntă:”Toată lumea o să…”

Citește și: George Hora și soția lui, Ramona, și-au botezat fiica.Ce ținută a purtat nașa Roxana Ionescu la eveniment

Citește și: Giani Kiriță și Cristi Mitrea, conflict aprins la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”M-a înjurat…”

Cine vor fi nași la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica

Maria Constantin ne-a vorbit despre nunta ei cu Robert Stoica într-un interviu exclusiv. Cântăreața de muzică populară explică astfel de ce nu face în aceeași zi și cununiile și petrecerea de nuntă, cu iubitul ei, fotbalistul Robert Stoica.

Cu nunta cum este? Până la urmă ați stabilit ceva?

Nu am mai stabilit absolut nimic, pentru că trebuie să stabilim în primul rând sala și data pentru nunta de anul viitor. Noi am zis că ne vom ocupa de acest aspect după data de 1 noiembrie, după ce ne vom liniști cu evenimentele. Atunci vom merge să vorbim, să discutăm și după aceea urmează toate. Mai este timp până la anul…

Nici măcar la ce biserică va avea loc evenimentul nu ați stabilit? Iar nașii au rămas Kristiyana și soțul ei, impresarul Rustem?

Nașii am spus că vor fi Kristiyana și soțul ei, impresarul Rustem. Ei sunt prietenii noștri. Noi nu am stabilit absolut nimic, nici biserica, unde va avea loc evenimentul. Pentru că noi oricum o să facem și cununia civilă și cununia religioasă într-o altă zi, separat de ziua în care dăm petrecerea.

Maria Constantin: 'Nu vreau să fiu mireasa eroină'

Petrecerea într-o zi, cununiile în altă zi?

Da. Și atunci când vom stabili petrecerea, unde vor veni toți invitații, va fi strict în ziua aceea doar petrecere. Petrecere și atât. Pentru că eu nu vreau să mă trezesc cu noaptea în cap de la ora 4 dimineața să mă machiez și să îmi aranjez părul și să rezist până la ora 7 dimineața. Și nu ai cum să reziști, așa că atunci nu vreau să fiu mireasa eroină, să fiu pe relax, să fie cel mai tare party din viața mea.

Și cununia civilă și cea religioasă vor avea loc într-o zi oarecare, într-o zi în care vom merge doar noi cu nașii, fără părinți, fără absolut nimic. Va fi așa, doar pentru noi și atât. În rest, la party ne vedem cu toată lumea!

Ce rochie îți dorești pentru acest eveniment?

Modelul este stabilit deja. Va fi realizat de Florin Burescu în luna ianuarie, cel mai probabil. Pentru că atunci o să mă eliberez și eu după Revelion și cu toată nebunia evenimentelor, dar și cu vizitele pe acasă, cu vacanța de sărbători și mâncatul mai mult. Și atunci, după ce o să mă calmez cu toate lucrurile acestea, în ianuarie pe apucăm de rochie și vom lucra la ea. Pentru că nu vreau să fie ceva făcut pe grabă. Și să știu că e făcută până în nuntă.

Detalii despre rochia de mireasă

Stilul vestimentar creat de Florin Burescu este pe gustul tău?

Pe lângă faptul că îmi este prieten este și unul dintre cei mai buni designeri din România, din punctul meu de vedere. Pentru că de fiecare dată când m-am dus cu ceva, mi-a și recomandat ceea ce mi-ar sta bine și mi-a și obținut ceea ce mi-am dorit eu. Nu știu câți procedează așa, dar eu îl am pe el și atât.

Da, mă regăsesc în stilul lui. Dar mai e și faptul că noi colaborăm de foarte multă vreme împreună, că am creat foarte multe ținute împreună și ceea ce ține de scenă. Adică foarte multe costume tradiționale care erau cumva rupte le-am reinterpretat și le-am dat din nou viață. Pentru că acelea nu mai puteau fi folosite. Și atunci am făcut, într-adevăr, ceva super tare, zic eu. Da, ne pregătim de eveniment. Chiar în noiembrie va avea loc o prezentare de modă cu o colecție unde eu voi cânta, iar el își va expune ținutele… Colaborăm frumos împreună de foarte multă vreme.

Vedeta a avut o vară prosperă

Ai avut o vară plină. Câte evenimente ai avut?

Nu plină, foarte plină, uitați-vă la fața mea. Nu am avut timp să mă odihnesc aproape deloc. A fost foarte plină, mulțumim lui Dumnezeu. Eu sunt un om căruia îi place să muncească, nu am de ce să fug de muncă. Și atunci, nu pot decât să îi mulțumesc lui Dumnezeu să-mi țină vocea, să fiu sănătoasă, să pot să cânt, să îmi onorez contractele.

Și sperăm că nu mai vină pandemia, că asta e cel mai important. Nu mă mai vaiet la cât am avut de cântat și la cât mai am și la cât o să mai am în continuare… Putere de muncă am, voință am, un om muncitor sunt! Deci, e totul perfect.

Cânți frumos și operă… Ai abandonat acest gen?

Nu. Chiar acum am interpretat operă la spectacolul cu baloane de pe Lacul Morii unde am cântat și muzică clasică, de operă. M-am simțit extraordinar, pentru că, ce-i drept, este stilul în care eu mă regăsesc cel mai mult. Având în vedere anii de studiu din spate, și-au spus cumva cuvântul…

Și sperăm la cât mai multe proiecte. Nu știu ce va mai urma. Nu am renunțat la această idee pentru că este stilul care pe mine mă reprezintă din punct de vedere muzical.

Toată lumea îmi spune: 'ai voce de soprană', 'ai voce de operă'. Da, ok, se întâmplă treaba asta, pentru că am studii muzicale și este foarte normal să fie așa. Dar în același timp știm că și publicul din România ascultă alte genuri muzicale și atunci încercăm să ne încadrăm la mijloc. Și oamenilor care ascultă alte genuri muzicale încercăm să le atragem atenția. Dar încercăm să împăcăm și capra și varza, într-un cuvânt.

Fiul tău cum este?

Este cu școala. Este foarte bine, învață.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton