Cine este Culiță Sterp. Tot ce nu știai despre fiul mamei Geta

 Cica Cristina
.

Cine este Culiță Sterp. A pornit de jos, iar acum este unul dintre cei mai urmăriți și mai apreciați cântăreți de la noi. Fiul cel mare al mamei Geta a cunoscut succesul în cariera muzicală alături de Carmen de la Sălciua, fosta lui soție. Din păcate, dacă pe plan profesional a reușit, în plan personal a trecut printr-un divorț dureros, iar mariajul lui s-a încheiat cu scandal. În prezent, este logodit cu Daniela Iliescu, iar cei doi au deja un băiat adorabil, pe nume Milan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Culiță Sterp. A fost și unul dintre concurenții Survivor, care s-a alăturat taberei Faimoșilor în sezonul doi. A fost unul dintre cei mai buni și deosebit de îndrăgit de telespectatori, dar a decis să forțeze plecarea lui din competiție, căci concursul s-a prelungit, iar el risca să piardă chiar nașterea fiului său.

cine-este-culita-sterp-2cine-este-culita-sterp-2

Cine este Culiță Sterp

Culiță Sterp are 30 de ani și este fiul mamei Geta, așa cum este cunoscută Georgeta Gutiu. Este frate cu Iancu, Ileana și Geta, el fiind cel mai mare dintre cei patru. Cu aproximativ nouă ani în urmă, tatăl fraților Sterp a plecat definitiv de acasă.

Culiță Sterp este și fostul soț al artistei Carmen de la Sălciua. Relația lor a fost marcată de numeroase suișuri și coborâșuri, despărțiri și împăcări. Cei doi au avut tentative de a se împăca inclusiv după divorț. În prezent, are o relație foarte frumoasă cu fosta lui colegă de liceu, Daniela Iliescu.

Cine este Culiță Sterp. A cerut-o de soție în Turcia, păcălind-o că vor filma doar un videoclip acolo.

Citește și: Cine este Iancu Sterp. Tot ce nu știi despre fratele lui Culiță Sterp

Citește și: Cine este Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiță Sterp. A candidat pentru funcția de consilier local

Citește și: Cine este Ileana Aloman, sora lui Culiță Sterp. Este căsătorită și are o fetiță

Citește și: Cine este Geta, mama lui Culiță Sterp. De ce s-a despărțit de tatăl copiilor

Culiță Sterp, divorț cu scandal de Carmen de la Sălciua

Cine este Culiță Sterp. Au divorțat cu scandal, motivul invocat fiind infidelitatea bărbatului. Carmen a declarat la momentul respectiv că şi-a iubit soţul şi încă ar mai fi avut sentimente pentru el, dar nu a putut trece peste trădarea lui.

În timpul divorțului, au început să circule imagini cu frumoasa Carmen de la Sălciua, goală, artista acuzându-l pe Culiță Sterp că ar fi în spatele apariției fotografiilor cu pricina.

Cine este Culiță Sterp. ‘Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău!

Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!’, a spus, la acea vreme Carmen de la Sălciua, pentru Cancan.

Culiță Sterp a devenit tată pentru prima dată

Cine este Culiță Sterp. Înainte de a pleca la Survivor România, Culiță Sterp a aflat o veste minunată: va deveni tată pentru prima oară. După despărțirea definită de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp a început o relație cu Daniela Iliescu și se pare că lucrurile au evoluat mai rapid decât mulți s-ar fi așteptat. Relația lor pare că s-a închegat destul de bine, mai ales că cei doi s-au logodit și acum sunt părinți.

Viața mea de vagabond aș schimba-o dar nu pot, dar de când eu am băiat, viața mea s-a cam schimbat. Eu făceam multe prostii. Știți că făceam nebunii', sunt versurile compuse de Culiță Sterp, în cinstea fiului său.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton