Mircea Badea, reacție dură în scandalul dopajului Simonei Halep: "I-a vârât nevasta lui Mouratoglou în salata de boeuf?"

 Raiciu Adriana
.

Mircea Badea, reacție dură în scandalul dopajului Simonei Halep. Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test anti-doping efectuat în timpul turneului de la US Open 2022. Multe persoane și-au dat cu părerea despre acest subiect, iar acum a venit rândul prezentatorului Mircea Badea. Ce declarații a făcut acesta în emisiunea sa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test anti-doping efectuat în timpul turneului de la US Open. Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a anunțat suspendarea tenismenei. Ulterior, președintele Federației Române de Tenis a declarat că momentan nu o va suspenda pe sportivă și că va aștepta a doua probă a analizei.

241498970_393927082097078_2838790203922672008_n-1241498970_393927082097078_2838790203922672008_n-1

Multe persoane publice din țara noastră au fost reținuțe în declarații sau au oferit răspunsuri cât mai evazive. Însă, Mircea Badea a avut o reacție total neașteptată. Jurnalistul susține că îi va fi aproape imposibil să își dovedească vinovăția.

Citește și: Care sunt cele două pastile pe care Simona Halep le lua zilnic, înainte de scandalul de dopaj:”Neglijență din partea ei și a echipei este exclus”

Citește și: Patrick Mouratoglou, prima reacție după ce Simona Halep a fost suspendată pentru dopaj:”Am încredere în ea 100%”

Citește și: Ce meserie va avea Adriana Bahmuțeanu în curând:'Nu am drept de liberă practică în România, dar urmează. E un vis împlinit'

Citește și: Cântărețul Tinu Veresezan, din nou tată la 46 de ani:'Băiatul cel mare, de 19 ani, nu a fost încântat!'

Mircea Badea, reacție dură în scandalul dopajului Simonei Halep

„Adică am ajuns la o saturație, eu ca telespectator și cititor de știri, la o saturație de lucruri abstracte, în speță a doamnei Halep. Adică aș vrea mai pă concret. De exemplu, zice: Doamna Halep este hotărâtă să lupte până la capăt în treaba cu dopajul.

Bun, am înțeles! E o informație absolut abstractă. Dânsa este dârză, o luptătoare, se va lupta până la capăt! Foarte frumos, bravo! Dar cum? Concret, ce va face?

Că eu asta nu am înțeles de la cei care spun frazele astea. Luptă până la capăt, adică ce? Contestă probele alea de la laboratorul lui pește prăjit, de unde naiba era? Ok, asta ar fi ceva concret.', a spus prezentatorul TV în emisiunea „În Gura Presei', pe care o realizează la Antena 3.

După divorțul de Toni Iuruc au apărut tot felul de zvonuri legate de o posibilă relație între Simona Halep și Patrick Mouratoglou. Mulți au spus, astfel, după ce sportiva a fost prinsă dopată că soția antrenorului ar fi de vină, însă nu există nicio dovadă în acest sens.

Mircea Badea a mai precizat, în emisiunea sa, faptul că nici nu se pune problema ca soția lui Mourtoglou să fi avut vreo treabă cu această situație.

„Văd că sunt unii care măcăne prin presă, inclusiv v-am citat ieri pe unul, nu știu ce doctor de la o structură sportivă. Că zice, domne că poate nevasta lui Mouratoglou i-a vârât. Păi i-a vârât cum?

Adică s-a dus ea în vizită… Cum s-a întâmplat concret? S-a dus doamna Halep în vizită acasă la Mouratoglou și i-a zis aia: Dragă Simo, am făcut o salată de boeuf, mi-a ieșit extraordinar! Uite, asta e porția ta! Specială! Din asta mănânci tu! Cum așa? Cum a făcut?', a mai spus jurnalistul.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton