Horia Brenciu, declarații în premieră despre noul sezon Vocea României! Ce spune despre noii lui colegi - EXCLUSIV

 Pirvu Cristina
.

Anul 2019 a venit cu o schimbare majoră în cariera lui Horia Brenciu. După 5 ani la X Factor, artistul a revenit pe scaunul de jurat de la Vocea României. Are și o strategie pentru noul sezon al show-ului: să se bucure de fiecare moment. Vă invităm să citiți interviul în care cântărețul ne-a povestit despre revenirea în emisiunea de la Pro TV, dar și despre soție și viața alături de cei patru copii: Andreea, Maria, Mina și Toma. În exclusivitate pentru revista VIVA!, Horia Brenciu a făcut declarații și despre al cincilea membru al familiei.

Vei apărea curând, din nou, la Vocea României. Cu cine te-ai sfătuit când ai luat decizia de a te întoarce?

Cu Alice. Când mi se face o invitație de genul acesta, prima cu care mă sfătuiesc e soția mea. Are state vechi de plată într-ale televiziunii și este cel mai bun sfătuitor pentru domeniul ăsta. Mă rog… și pentru amenajări interioare. Când a auzit de revenirea la Vocea României, a fost foarte entuziastă. E mare fană Bartoș. N-am avut cum să mă împotrivesc…

Cum te-au primit colegii – Irina Rimes, Tudor Chirilă, Smiley, Pavel Bartoș?

Cu… de-ale gurii! În prima zi de filmare, la audițiile pe nevăzute, ne-am îmbrățișat și ne-am spus vrute și nevrute. A doua zi însă, în prima pauză de filmare, Smiley și Bartoș au trecut la acțiune și m-au invitat la masă. Am mâncat cu toții… ciolan cu varza calita. Ca desert, Irina ne-a oferit plăcinte calde făcute de mama ei, iar Tudor, fiindu-mi vecin de cabină, mi-a fredonat câteva compoziții de-ale lui… Le știam, dar m-am prefăcut surprins de talentul lui.

Horia Brenciu la Vocea Romaniei 1Horia Brenciu la Vocea Romaniei 1

Dar fanii emisiunii? Noi am văzut numai păreri pozitive pe internet…

Am auzit despre valul de păreri pozitive și le mulțumesc celor care apreciază întoarcerea mea. Îi salut și pe cei care s-au arătat sceptici. Ei mă motivează și mai tare pentru noul context. Sper să le pot întoarce mesajele tuturor printr-o prestație bună ca antrenor la Vocea României. Și dacă vor vota și concurentul meu din finală, poate aducem și „salatiera acasă.

Te uitai la edițiile Vocea României chiar și când nu ocupai scaunul de jurat și erai la emisiunea concurentă?

Desigur. Și nu numai la Vocea României. Și nu numai la PRO TV. Obișnuința de a vedea ce fac colegii de breaslă își are începutul cu mulți ani în urmă, când urmăream în spe- cial programele italienilor, germanilor sau ce mai prindeam de la americani. Acum, toate sunt pe telefon.

Putem spune că Tudor Chirilă e unul dintre cei mai vocali jurați. Și direcți. Cum te înțelegi cu el?

De la foarte bine în sus. Tudor Chirilă e un om plin de gânduri și de idei revoluționare. Este un adolescent cu suflet mare și cu o maturitate aferentă vârstei lui onorabile.

Ce așteptări ai de la sezonul cu numărul 9 Vocea României? Ți-ai făcut o strategie? Dă-ne și nouă măcar un pont…

Strategia mea este să mă bucur de fiecare moment din acest sezon. Le-am spus asta deopotrivă și colegilor antrenori, și concurenților. Chestiunile legate de muzică și orele de canto, care vor urma, sunt ca niște delicatese pentru mine. Iubesc rolul de antrenor. E minunat să pot fi alături de un concurent pe care destinul l-a adus în echipa Brenciu, fie că m-am întors doar eu sau că m-am luptat cu ceilalți colegi pentru a-l determina să vină în familia mea! E o mare bucurie să lucrez cu voci, să pot sfătui pe cineva din mica mea experiență și să văd că un elev de-al meu dorește să fie mai bun.

Citiți continuarea interviului în numărul de august al revistei VIVA!. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton