Dragoș Bucur rupe tăcerea despre decizia de a-și educa fiica în sistem homeschooling. Concluzia lui, după 3 ani, e surprinzătoare!

 Oana Popoiag
.
Dragoș Bucur homeschoolingDragoș Bucur homeschooling

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au creat fără voia lor un adevărat vârtej mediatic când au decis să-și retragă fata cea mare din învățământul de stat în favoarea sistemului homeschooling. La trei ani după această decizie, prezentatorul 'Visuri la cheie' ne-a mărturisit care au fost consecințele.

În urmă cu trei ani, pe când fetița lor cea mare, Sofia, avea nouă ani, Dragoș Bucur și soția lui, Dana Nălbaru, au luat o decizie considerată extremă de mulți: aceea de a-și retrage fiica de la școală și a o educa în sistem homeschooling. Decizia lor a creat adevărate polemici, cuplul fiind îndelung chestionat pentru hotărârea luată.

Dragoș Bucur ne-a spus cum a evoluat fiica lui, Sofia, după trei ani de homeschooling

La trei ani din momentul în care Sofia a trecut la 'homeschooling'. Dragoș Bucur ne-a mărturisit, nu fără ezitări, care sunt urmările și cum a evoluat fiica lui, acum în vârstă de 12 ani.

„Acum ce fac, mă apuc să dau iar apă la moară? Fiecare familie își vede de viața ei, fiecare homeschooler cu experiența personală. Pentru noi funcționează în continuare bine și cred că Sofia s-a dezvoltat foarte frumos', a declarat Dragoș Bucur pentru viva.ro.

'Am retras-o pe Sofia de la şcoală. De tot. Am ales ca ea să înveţe în sistem homeschooling despre lucrurile care îi plac şi fără constrângeri, fără competiţii impuse, fără note sau calificative (…) Vom descoperi alături de ea o grămadă de lucruri, sunt sigură. Sunt sigură că vor fi şi momente dificile, dar am încredere în noi, ca echipă şi, unde-s doi puterea creşte, nu-i aşa?”, anunța Dana Nălbaru în urmă cu trei ani.

Dragoș Bucur a avut dintotdeauna o relație extraordinară cu fetița lui, Sofia, iar faptul că aceasta intră în adolescență nu-l sperie, ci îl bucură.

'E firesc, trebuie să te bucure. Copilul crește, evoluează. Din fericire, treaba asta cu adolescența vine cu o maturizare a gândirii, o acumulare de cunoștințe, niște experiențe care vin pas cu pas. Pe mine mă bucură. Evident, îmi pare rău că nu o să rămână bebeluș toată viața. Dar experiențele mele cu ea s-au modificat. Asta îmi place, fac cu ea lucruri pe care până acum doi ani nu puteam să le fac. Acum facem lucruri cot la cot, inclusiv profesional', a mărturisit Dragoș Bucur.

Foto: arhiva VIVA!, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton