Feli Donose și-a botezat fetița în mare secret. Imagini inedite cu micuța Nora Luna

 Pirvu Cristina
.

Feli Donose și-a botezat în mare secret fetița. Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat prietenii și apropiații. Abia acum ea a făcut publice fotografii de la eveniment. 

În luna iunie, Feli Donose și bărbatul iubit au decis să meargă în biserică, în fața lui Dumnezeu, să își creștineze fetița. Alături de ei au fost membri familiei, prietenii, apropiații, nici vorbă de presă.

Iată că acum, la multe săptămâni distanță, Feli a publicat imagini de la eveniment. Micuța Nora Luna a purtat haine de sărbătoare. Mămica a scris acum și un mesaj emoționant în mediul online.

„Am tot asteptat momentul potrivit sa fac postarea asta dar am invatat de curand ca momentu potrivit e fix ala cand te gadila stomacu’ si o voce iti spune „Hai, Feli! Bucura-te si imparte ce simti cu lumea intreaga!”
Asta simt sa fac acum… ❤️
Am crestinat-o pe Nora Luna magica intr-un iunie de poveste!
Am simtit sa fie totul intim, in familie, normal simplu si modest dar cu bogatie in inima noastra a parintilor, a familiei si ale prietenilor nostri-familie.
Nora Luna a avut parte de o zi cu soare, pana si de o seara cu soare si oameni care o iubesc neconditionat. ❤️
Nu stiu exact ce sa scriu in postarea asta, cum sa descriu ce e in sufletul meu. Simt doar sa impart o particica din 9 iunie-le nostru.
Nora Luna a dormit toata slujba aproape. Avem noroc de un copil cuminte, vesel, zambet de dimineata pana seara, cu personalitate (deja) puternica, o Nora Luna magica pe care Dumnezeu ne-a dat-o ca sa ne invete sa ne bucuram de viata si sa invatam zi de zi alaturi de ea…sa fim oameni mai buni.”, a scris ea pe Instagram.

Feli Donose și-a botezat fetița în mare secret. Imagini inedite cu micuța Nora LunaFeli Donose și-a botezat fetița în mare secret. Imagini inedite cu micuța Nora Luna

Cum a slăbit Feli Donose peste 30 de kilograme în 6 luni. A luat decizia care i-a schimbat viața

Feli Donose, de când a apărut pe scena de la „Vocea României', s-a schimbat din punct de vedere fizic. Pe atunci, artista avea multe kilograme în plus.  A ținut diete, dar fără succes. A decis apoi să urce pe masa de operație și să își micșoreze stomacul. 

Foto: Facebook, Instagram

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton