Hashtag-ul zilei: #acasa

 Popescu Alexandra
.

Hashtag-ul zilei vine de la Adela Popescu. Prezentatoarea de la „Vorbește lumea' și-a amuzat din nou fanii pe Instagram cu o fotografie care ilustrează bunul mers al treburilor în relația sa cu Radu Vâlcan și cum își împart ei munca în gospodărie. Hashtag-ul #acasa nu a lipsit din postare.


Adela și-a pozat curtea și a vrut să le arate oamenilor cât de bine tunde Radu gazonul. O curte mare și frumoasă, unde verdele este predominant pare să fie întreținută de bărbatul familiei. Adela știe cum să își împartă treburile cu soțul ei, așa că ne-a împărtășit cum se organizează totul, cu umor. Foarte important de reținut: soția este cea care are ultimul cuvânt atunci când soțul termină treaba. Și dacă este bine, fotografiază.

„La noi în familie responsabilitățile sunt bine împărțite: Radu taie gazonul, iar eu îl fotografiez', a scris Adela pe Instagram în dreptul imaginii cu gazonul impecabil din curtea sa.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton