Mihaela Rădulescu vrea să devină din nou mamă. Își dorește să îi dăruiască un copil lui Felix Baumgartner!

 Popescu Alexandra
.

Mihaela Rădulescu este înnebunită după Felix Baumgartner, așa că vedeta a vorbit despre faptul că vrea să îi dăruiască un copil iubitului său.

Relația dintre Mihaela și Felix pare să fie una de basm dacă urmărim postările vedetei împreună cu iubitul ei, declarațiile de dragoste pe care și le fac reciproc prin intermediul rețelelor de socializare, dar și declarațiile pe care diva de Monaco le face la tv. Până acum, cuplu nu a planificat o eventuală nuntă, în schimb își doresc foarte mult un copil.

Mihaela, care mai are un băiat, Ayan, din mariajul cu Elan Shwartzenberg, a vorbit despre compatibilitatea sa cu Felix, dar și despre dorința de a deveni din nou mamă.

„Ne iubim mult, el s-a şi nimerit să fie exact pe stilul meu. Puţină lume ştie că Felix este de ani buni unul dintre cei mai buni piloţi de elicopter şi nu o spun doar pentru că este Felix al meu. El este un bărbat cu… să spunem… multe calităţi! Ştii, ai impresia aia că austriecii sunt aşa, nişte oameni reci, dar nu este adevărat! El este super-hot!', a spus Mihaela despre iubitul ei.

Un copil le-ar consolida și mai mult relația, iar cei doi se străduiesc ca visul lor să devină realitate.

„Da, da, lucrăm la asta. Lucrăm intens', a mărturisit Mihaela.

Alexandra Popescu

Foto: Instagram

Citește și:V

Quiz digital: Mihaela Rădulescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton