Giulia Anghelescu, secretul relației cu Vlad Huidu, după 10 ani de căsnicie: „Ăsta e motivul pentru care suntem un cuplu atât de...”

 Oana Pantazi
.

Giulia Anghelescu dezvăluie secretul relației cu Vlad Huidu, după 10 ani de căsnicie. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de nu mai puțin de 18 ani și sunt căsătoriți de un deceniu, dar relația lor pare, pe zi ce trece, tot mai frumoasă. Care este secretul longevității în cuplu a dezvăluit chiar artista.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Giulia Anghelescu, secretul relației cu Vlad Huidu, după 10 ani de căsnicie. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt căsătoriți de 10 ani și au doi copii. Cei doi au trecut, de-a lungul timpului, și prin bune, și prin rele, însă iubirea și prietenia dintre ei au fost mult mai puternice. Deși sunt un cuplu cu vechime, atista și soțul ei nu se sfiesc să-și arate sentimentele în public și adeseori le împărtășesc și cu fanii lor din mediul online. Recent, artista a dezvăluit care este secretul relației lor longevive.

giulia-6-683×1024-1giulia-6-683×1024-1

Giulia Anghelescu, secretul relației cu Vlad Huidu, după 10 ani de căsnicie

Povestea lor de dragoste nu a fost lipsită de dificultăți, însă, în pofida problemelor, azi, după zece ani de căsnicie și aproape 20 de relație, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu par să se iubească mai mult ca niciodată. Iar asta o dovedesc pe deplin pozele pe care le publică vedeta în social media.

Recent, Giulia și-a delectat fanii cu un instantaneu în care ea și Vlad se sărută, fotografie în dreptul căreia a explicat și care este secretul relației lor de cuplu.

„Să fii iubit profund de cineva îți dă putere, în timp ce a iubi profund pe cineva îți dă curaj. Acesta este motivul pentru care suntem un cuplu atât de șmecher! Te iubesc cel mai mult!', a scris Giulia Anghelescu pe Instagram.

Cum a început relația dintre Giulia Anghelescu și fratele lui Șerban Huidu

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu se cunosc de 18 ani, însă sunt căsătoriți de 10 ani. Relația lor este una extrem de solidă, deși au stat despărțiți aproximativ un an jumătate. După separare, amândoi au ales să își mai ofere o șansă, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cu ceva timp în urmă, cei doi au oferit un interviu în cadrul căruia au vorbit despre începutul poveștii de amor.

Cei doi s-au cunoscut pe holurile unui studio de televiziune. La acea vreme, Giulia scotea hituri pe bandă rulantă, iar Vlad Huidu avea jobul de cameraman. Chiar după primele interacțiuni, artista l-a invitat pe fratele lui Șerban Huidu la ziua ei, iar de acolo a fost doar un pas până la dragoste.

„Pe vremea aceea lucram la un post de televiziune. Filmam și ne-am întâlnit pe holuri. Era într-o fustiță roșie, scottish. Îmi plăcea ca apariție, dar nu m-am gândit niciodată că o să ajungem în situația asta. Ne-am întâlnit de câteva ori. M-a invitat la ziua ei’, a spus Vlad Huidu la Teo Show.

Giulia Anghelescu nu a dat semne de iubire de la începutul interacțiunii cu actualul ei soț, Vlad. Aceasta l-a ținut mult timp în „zona prieteniei’, episod despre care fratele lui Șerban Huidu spune că a fost „foarte greu’.

„Era doar o prietenie la început. S-a transformat la un moment dat în ceea ce este astăzi. El mai dădea semne, dar nu voiam să le văd’, a declarat Giulia la Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton