Familia Sterp a găsit hoții care le-ar fi spart casa și le-au furat 200.000 de euro: "Îi cunoaștem cu nume și prenume. Tot ce am strâns am dat poliției"

 Oana Pantazi
.

Familia Sterp a găsit hoții care le-ar fi spart casa și le-au furat 200.000 de euro. În luna iulie, familia lui Culiță Sterp a tecut prin momente grele, după ce casa mamei Geta a fost spartă, hoții furând un seif plin cu bani. La vremea respectivă, familia a anunțat și o recompensă, care, se pare, a avut efect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După mai bine de trei luni de la incident, familia Sterp a găsit hoții care le-ar fi spart casa și au furat 200.000 de euro. La vremea respectivă, tâlharii au profitat de faptul că nu era nimeni în casă la momentul acela și, pentru că, cel mai probabil nu l-au putut deschide, au plecat cu seiful, unde se aflau economiile fraților Culiță și Iancu Sterp. Iată ce dezvăluie mama Geta!

174699346_4146758108703762_8003351277039320909_n-678×381-1174699346_4146758108703762_8003351277039320909_n-678×381-1

Familia Sterp a găsit hoții care le-ar fi spart casa și le-au furat 200.000 de euro

Dat fiind că, la momentul acela familia lui Culiță Sterp era plecată în vacanță, e foarte posibil ca hoții să fi acționat la pont, paguba fiind de 200.000 de euro. După spargere, Culiță Sterp a anunțat că oferă o recompensă de 25.000 de euro celui care îi va da amănunte viabile despre furtul seifului. Acum, mama Geta a anunțat că i-ar fi descoperit pe cei care au furat economiile familiei.

Citește și: Mama lui Culiță Sterp, adevărul dureros despre tatăl celor 4 copii ai săi: „Ne-a părăsit acum opt ani. Stă cu o femeie. Eu încă îl mai aștept'

Citește și: Geta, mama lui Culiță Sterp, vorbește despre căsnicia cu tatăl copiilor ei: „Mi-a dat foc la…’

Citește și: Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României:'Am ieșit la luptă'

Citește și: Ce părere are Theo Rose despre infidelitatea în cuplu:„Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe!’

„Tot ce am strâns am dat poliției. Nu ne facem dreptate singuri, că dacă ar fi fost așa, făptașii ar fi fost de mult trași în țeapă', a dezvăluit Geta Sterp pentru playtech.ro.

Familia a decis să facă propria investigație, în paralel cu poliția, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate.

„Dacă în urmă cu două luni aveam doar niște bănuieli, situația s-a schimbat între timp. Mergând din aproape în aproape, vorbind cu unul și cu altul, am ajuns la cei care ne-au spart casa în vară.

După mine, am găsit autorii, bate-i să-i bată!', a mai spus femeia pentru sursa citată.

Cum au dat de urma hoților

Seiful fuat era foarte mare și, evident, greu, așadar familia a bănuit de la început că au acționat cel puțin trei persoane. Mama Geta susține că au făcut anchetă la rândul lor și în cele din urmă familia Sterp a găsit hoții care le-ar fi spart casa și le-au furat 200.000 de euro. Dovezile adunate de ei au fost tansmise poliției.

„Nu pot să vă multe lucruri, dar am făcut anchetă în toată regula. Apoi, cu toate dovezile pe care le-am strâns am mers la poliție. Noi nu ne jucăm.

Dar nici nu luăm legea în mâinile noastre. Nu ne facem dreptate singuri, că dacă ar fi fost așa, făptașii ar fi fost de mult trași în țeapă', a spus mama Geta pentru Playtech.

Femeia a povestit că au vobit cu o mulțime de oameni pentru a da de urma hoților, dar în cele din urmă demersul lor a dat roade.

„Atâta ne-am chinuit cu povestea asta că trebuia să iasă soarele și pe strada noastră. Numai cu câți oameni am vorbit, la câți nu ne-am plâns.

De câte ori nu am mers într-o parte sau alta. Dar acum totul s-a sfârșit!', a mai spus mama Geta pentru sursa citată.

Conform acesteia, ar fi vorba despre patru bărbați, „pe care-i cunoaștem cu nume și prenume'. Tâlharii provin dintr-o comună „nici apropiată, nici îndepărtată' de cea în care Geta Sterp și-a ridicat cândva casa, și anume localitatea General Berthelot, din zona Hațegului.

Membrii familiei au decis să lase investigația pe mâna poliției.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton