Alex Dobrescu susține că se căsătorește cu Cristina Cioran, după ce a anunțat despărțirea: „Ne iubim cu adevărat. Facem nunta la...”

 Ifrim Georgiana
.

Alex Dobrescu susține că se căsătorește cu Cristina Cioran, după ce a anunțat despărțirea. În urmă cu câteva zile, cei doi au anunțat că drumurile lor s-au separat. Anterior, actrița fusese cerută în căsătorie și plănuia să devină mamă pentru a doua oară. Acum, tatăl copilului ei a anunțat faptul că nu a existat nicio despărțire și că au planificat căsătoria până la ultimul detaliu. Iată ce declarații a făcut acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Dobrescu susține că se căsătorește cu Cristina Cioran, după ce a anunțat despărțirea. Alex Dobrescu și Cristina Cioran s-au cunoscut în urmă cu doi ani, la o petrecere. Cei doi au deveni părinți în primăvara anului trecut, atunci când a venit pe lume micuța Ema. După ce Alex Dobrescu a făcut anunțul despărțirii, actrița a vorbit despre motivele care au produs răcirea relației lor. Aceasta declara că există diferențe puternice de opinie și că nu ia în calcul o împăcare, fiind concentrată pe creșterea copilului. Acum, potrivit spuselor lui Alex Dobrescu, se pare că cei doi și-au mai acordat o șansă, iar peste două săptămâni vor deveni, oficial, soț și soție. Detaliile evenimentului au fost puse deja la punct, după cum a anunțat bărbatul.

alex-9alex-9

Alex Dobrescu susține că se căsătorește cu Cristina Cioran, după despărțire și scandalul cu Poliția. Imediat după anunțul despărțirii, tatăl copilului actriței a fost implicat într-un scandal cu oamenii legii.  Se pare că bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice și ar fi tulburat liniștea publică, spre nemulțumirea vecinilor.

Citește și: Cristina Cioran, despre o posibilă împăcare cu Alex Dobrescu:”Suntem într-o perioadă de reevaluare”

Citește și: Cristina Cioran, despre despărțirea de Alex Dobrescu, fostul ei iubit:”Ne iubim, dar…”

Citește și: Giulia Anghelescu, secretul relației cu Vlad Huidu, după 10 ani de căsnicie:„Ăsta e motivul pentru care suntem un cuplu atât de…'

Citește și: Cum arătau Sorin Bontea și soția lui în ziua nunții:”Am fost unul lângă altul la bucurie și tristețe”

Alex Dobrescu susține că se căsătorește cu Cristina Cioran, după ce a anunțat despărțirea

Acum, Alex Dobrescu susține că, de fapt, el și Cristina Cioran nu au fost despărțiți. Mai mult, în două săptămâni, cei doi ar urma să se căsătorească.

„E bine (n.r. Cristina Cioran), avem un alt apartament unde se odihnește cu fata noastră, o îngrijește perfect. O să revină săptămâna viitoare și o să vă anunțăm cu drag despre marele eveniment, care o să aibă loc în viața noastră.

Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume. După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim.

În curând! În 2-3 săptămâni, am pus detaliile la punct și sper să ne primească și să facem nunta la Loft. Și în biserică, bineînțeles, că noi respectăm normele', a declarat Alexandru Dobrescu pentru SpyNews.ro.

Alex Dobrescu, scandal cu poliția după despărțirea de actriță

În urmă cu o zi, în presă au apărut informații conform cărora Alex Dobrescu ar fi fost implicat într-un scandal cu Poliția. Se pare că bărbatul ar fi dat muzica la maximum în magazinul lui, spre nemulțumirea vecinilor care ar fi decis să cheme polițiștii.

Se pare că prezența oamenilor legii nu l-ar fi făcut pe Alex Dobrescu să oprească petrecerea, ci s-ar fi urcat pe un scaun și ar fi deschis o sticlă de șampanie de față cu aceștia, dar și sub privirile jurnaliștilor care erau la fața locului.

Petrecerea ar fi fost continuată în stradă, acolo unde tatăl copilului Cristinei Cioran ar fi dansat cu sticlele de băutură și i-ar fi filmat pe polițiștii aflați acolo. În cele din urmă, acesta s-ar fi ales cu un avertisment.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton