Cum arătau Sorin Bontea și soția lui în ziua nunții: "Am fost unul lângă altul la bucurie și tristețe"

 Laciu Andreea
.

Sorin Bontea și soția lui sunt un exemplu de discreție când vine vorba despre căsnicia lor. Cu toate că el are mai bine de un deceniu de când apare pe TV, se știau foarte puține lucruri în legătură cu partenera lui de viață. Însă, acum pare că și chef Bontea începe să calce pe urmele lui Cătălin Scărlătescu, cel care a devenit mult mai deschis în privința vieții personale de când a început o frumoasă relație cu actrița Doina Teodoru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Simpaticul jurat al emisiunii Chefi la Cuțite a făcut publică recent o imagine în care apare într-o ținută elegantă, alături de soția lui, de-a dreptul răvășitoare într-o rochie neagră. Însă, Sorin Bontea nu s-a oprit aici, iar acum a postat un mesaj deosebit de emoționant cu ocazia aniversării a 28 de ani de căsnicie. Pe lângă textul său, a făcut publică și o fotografie din colecția personală, chiar din ziua nunții.

sorin-bontea-6sorin-bontea-6

Cum arătau Sorin Bontea și soția lui în ziua nunții

Tineri și cu multă iubire în ochi, cei doi par foarte fericiți în poza făcută publică acum de către juratul de la Chefi la Cuțite.

„Azi se împlinesc 28 de ani de la căsătorie, ani în care am fost unul lângă altul la bine și la greu, la bucurie și tristețe, la tot ce viața ne-a adus în cale. Niciunul dintre noi nu știe când au trecut, dar cel mai important este că am fost împreună!”, este mesajul postat de Sorin Bontea, pe contul de Facebook.

Citește și: Sorin Bontea, prima imagine cu soția lui. Cum au fost surprinși cei doi: „Doamna Bontea…”

Citește și: Andreea Bănică a interzis accesul câinilor la hotelul ei și a stârnit furia clienților: „Vor simți că intră într-o cocină, nu…'

Citește și: Fiica lui Sorin Bontea, studentă la o facultate din Barcelona. Cât costă un an școlar: „Ea a aplicat la două facultăți”

Citește și: Anamaria Prodan, despre imaginile în care preotul Calistrat lovește o femeie: „Acest părinte merită arestat”

Cum și-a cucerit soția

Cei doi soți s-au cunoscut în timpul unei petreceri, iar Sorin Bontea a fost cucerit imediat de farmecul partenerei sale de viață. Deși nu pare să fie romantic, a făcut un gest de acest fel la prima întâlnire, iar apoi chef-ul l-a transformat într-o adevărată tradiție de-a lungul timpului.

Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire țin minte că i-am dat un trandafir roșu și de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roșii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească. Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o.

Soția mea gătește excelent, îmi plac toate preparatele ei. Chiar nu exagerez, le pregătește foarte bine. Am și eu un chef în bucătărie. Acasă gătim des, să nu vă imaginați că mănânc numai chestii sofisticate în fiecare zi. Nu, îmi plac ciorbele foarte mult, peștele, iar copiilor le plac pastele, povestea Sorin Bontea în trecut.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton