Gina Pistol și Smiley, fotografia care a emoționat internetul! Mesajul artistului pentru fiica lui

 Oana Pantazi
.

Gina Pistol și Smiley au petrecut ultimul Crăciun înainte de a deveni trei alături de familia artistului și au împărtășit momentul cu fanii lor. Artistul i-a transmis fiicei sale care urmează să vină curând pe lume un mesaj emoționant.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley au petrecut Crăciunul în familie, alături de părinții, fratele și bunica artistului, și sunt nerăbdători să-și cunoască fetița, care urmează să vină pe lume la începutul anului viitor.

Artistul a postat apoi pe retelele de socializare cel mai emoționant instantaneu, în care apar 3 generații – părinții, bunica și copiii familiei, alături de Gina, care radia de fericire. Însărcinată în 7 luni, vedeta așteaptă cu nerăbdare să-și vadă fetița, iar viitorul tată este la fel de emoționat.

gina-1gina-1

Gina Pistol și Smiley, doi viitori părinți fericiți

De altfel, Smiley a transmis pe contul său de socializare și un mesaj extrem de sensibil pentru cei dragi, dar în special pentru fiica lui, a cărei venire pe lume o așteaptă cu nerăbdare.

„Sunt recunoscător și fericit pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc, pentru muzică și pentru tot ce a adus muzica în viața mea! Dar cel mai recunoscător sunt pentru minunea care va veni pe lume anul viitor și îmi va completa viața! Iubire și pace vă doresc!”, este mesajul lui Smiley.

Pentru poza de familie, Smiley și-a asortat ținuata cu cea a tatălui său, în timp ce Gina a ales culoarea Crăciunului, care îi scoate în evidență starea de spirit. De departe însă cea mai simpatică este mamaia Nuți, bunica lui Smiley din partea mamei, care așteaptă cu nerăbdare să-și cunoască strănepoate.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție”

Citește și: Andreea Luiza de la „Mireasă pentru fiul meu” este însărcinată! Cine este tatăl copilului

Citește și: Are Viviana Sposub silicoane? Iubita lui George Burcea spune adevărul: „Am fost extrem de complexată”/ INTERVIU

Citește și: Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar”/ INTERVIU

Gina Pistol, nerăbdătoare să devină mamă

După ce au făcut public faptul că vor deveni părinți, atât Gina Pistol, cât și Smiley au vorbit cu multă deschidere despre micuța lor, iar vedeta de la Chefi la cuțite a împărtășit cu fanii ei toate momentele memorbile din perioada sarcinii… Atât pe cele bune, cât și pe cele mai puțin bune. Iar la cele mai puțin plăcute intră retenția de apă, de care Gina s-a plâns mai mereu în ultimele luni. Dar ce-a fost greu a trecut, iar viitorii părinți abia așteaptă să-și vadă fetița.

Deoacamdată, Gina Pistol și Smiley au făcut cunoștință cu micuța lor prin intermediul ecografiilor, iar viitoarea mămică recunoaște că e nerăbdătore să-și strângă micuța în brațe.

„Am ajuns acasă. Sunt epuizată. A fost o zi lungă. Bine, m-am trezit și la 6 dimineața, dar sunt foarte fericită. Am făcut morfologia trimestrului doi la clinica unde merg eu și totul este bine. Totul este în grafic. Mi-a fost drag s-o văd. Era foarte agitată, cred că o să-mi semene', povestea Gina Pistol, acum ceva vreme, într-un Instastory.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton