Antonia a avut COVID-19? Primele declarații ale iubitei lui Alex Velea: "Când ieși din casă după 14 zile"

 Lupescu Anca
.

Antonia a făcut câteva declarații din care se înțelege că a fost testată pozitiv cu COVID-19. Soția lui Alex Velea a fost nevoită să stea în carantină 14 zile. Cu toate că nu a spus clar dacă a avut sau nu virusul, cântăreața s-a izolat pentru două săptămâni, iar asta poate fi și ca urmare a contactului cu o persoană pozitivă la noul virus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ea și-a surprins astăzi fanii când a postat pe Instagram o imagine în care se afla în mașină și care lângă care a pus o descriere din care se înțelege că nu a mai ieșit din casă de 14 zile. Autoritățile din România recomandă celor care iau contact cu persoane confirmate cu COVID-19 să se autoizoleze 14 zile la domiciliu, iar în cazul în care apar simptome grave ale virusului să contacteze serviciul de urgență 112.

De asemenea, cei care fac forme ușoare de COVID-19 sunt sfătuiți să se trateze la domiciliu și să păstreze o perioadă de 14 zile în care să nu părăsească domiciliul sau să ia contact cu alte persoane.

img-5-4img-5-4

 When you finally get out the house after 14 days! I feel like a freakin vampire (n.r.: Când, în sfârșit, ieși din casă după 14 zile! Mă simt ca un vampir)!', a fost mesajul Antoniei, la boomerangul pe care l-a postat când a ieșit afară.

Mai mult, Antonia a postat în ultimul timp doar fotografii făcute înainte de pandemie sau fotografii din casă, lucru care îi duce pe fani cu gândul că vedeta a avut COVID-19. Ea a făcut câteva fotografii în lenjerie intimă pe care le-a postat pe rețelele sociale, spre deliciul fanilor.

Antonia a fost în Italia, în vară, pentru a o vedea pe Maya

Antonia și Alex Velea au plecat în Italia în vara anului 2020 pentru a o vedea pe Maya. Artista nu și-a mai încăput în piele de fericire, fiind alături de toți cei trei copii!

Pentru a marca momentul, Antonia a postat o imagine cu Maya, Alex Velea și cei doi băieți, vizibil încântată de surpriza pe care i-a făcut-o fiicei ei: „Diamantele și perlele mele', a scris cântăreața în dreptul imaginii.

Antonia și Maya nu s-au mai văzut din luna februarie, petrecând un întreg anotimp departe una de cealaltă. Cele două au mers la acel moment împreună la salonul de înfrumusețare și s-au distrat pe cinste, Antonia menționând chiar că este cea mai fericită zi din viața ei.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție'

Citește și: Andreea Luiza de la „Mireasă pentru fiul meu' este însărcinată! Cine este tatăl copilului

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr. Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Citește și: Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar'/ INTERVIU

Mai mult, Maya a avut parte de o surpriză iarna trecută, când a venit în România: în vila de jumătate de milion de euro pe care Antonia și Alex Velea și-au achiziționat-o i s-a pregătit și micuței o cameră.

În luna aprilie, cu ocazia zilei sale de naștere, Antonia a dezvăluit cât de mult îi lipsește fiica sa, care se afla în carantină în Italia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton