Diana Enciu e însărcinată! A ținut sarcina ascunsă timp de 6 luni

 Oana Pantazi
.

Diana Enciu e însărcinată și le-a dat fericita veste fanilor ei chiar în ziua de Crăciun. Cunoscuta bloggeriță și partenerul ei, Cristian Șimonca, alias Otravă, vor deveni părinți pentru prima oară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Diana Enciu e însărcinată i-a luat pe fanii ei prin surprindere, faimoasa bloggeriță reușind să-și țină ascunsă sarcina timp de 6 luni. Fanii au fost însă extrem de încântați, deoarece au primit vestea chiar în ziua de Crăciun, când Diana a postat mai multe fotografii pe contul ei de socializare, însoțite de un mesaj emoționant.

diana-enciu-insarcinata-Copydiana-enciu-insarcinata-Copy

Diana Enciu este însărcinată în șase luni

Partenera Alinei Tănasă, alături de care formează unul dintre cele mai de succes bloguri de fashion autohtone – Fabulous Muses -, este însărcinată deja în al doilea trimestru, dar a reușit să ascundă vestea până acum, luându-și prin surprindere fanii de pe contul de socializare. Alina Tănasă a postat primele fotografii cu ea însărcinată, alături de partenerul ei Cristian Șimoca, aka Otravă, alături de un text emoționant.

„De 6 luni suntem trei! Cuvinte să descrie ce simțim noi doi acum nu există. Le caut de ieri de când m-am decis să vă spun despre noi trei…și încă nu le găsesc! Prea mici ar fi pentru lucrurile mari care ni s-au întâmplat în ultimul an când viața noastră s-a schimbat, când noi ne-am schimbat și am învățat să ne iubim cum nu o mai făcusem vreodată', a scris aceasta pe Instagram.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție”

Citește și: Andreea Luiza de la „Mireasă pentru fiul meu” este însărcinată! Cine este tatăl copilului

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr. Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Citește și: Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar”/ INTERVIU

„E un drum greu, dar merită tot efortul”

În aceeași postare, faimoasa bloggeriță le-a dat câteva sfaturi și celor care o urmăresc în mediul online, pe care i-a încurajat să nu trăiască după tipare, ci după cum simt. Anunțul că Diana Enciu este însărcinată a fost primit de fani cu mult entuziasm, fotografia adunând aproape 23.000 de like-uri.

„Azi vreau să vă mulțumesc pentru că sunteți mereu aici, vă îmbrățisez, vă iubesc și vă doresc să aveți un Crăciun minunat și vă încurajez să faceți Crăciun din fiecare zi a vieții voastre! Vă încurajez să faceți lucrurile mereu asa cum simțiți, este cea mai bună cale ca să vă fie bine! Nu exista un tipar de urmat!

Nu trebuie să fim în vreun fel doar pentru că așa ni se spune sau doar pentru că așa vedem în jurul nostru sau doar pentru că cei din jurul nostru cred că putem pocni din degete și să devenim superoameni peste noapte. Trebuie să ne acceptăm și să învățăm să trăim cu noi înșine în primul rând fix așa cum suntem. E un drum greu, dar merită tot efortul! Vă îmbrățișăm tare! Și probabil într-o zi, cândva, voi reuși să vă vorbesc despre drumul acesta al nostru. Vă iubesc! Și să aveți un Crăciun așa cum vă doriți voi!', a mai scris Diana Enciu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton