Ce reproșuri are Gina Pistol la adresa lui Smiley: „Eu am avut o altfel de viață până anul trecut”

 Dumba Gabriela
.

Ce reproșuri are Gina Pistol la adresa lui Smiley. Viața lui Smiley s-a schimbat total de când a devenit tată și artistul recunoaște acest lucru, însă fără o urmă de regret. Smiley spune că este imposibil să mai ai aceleași preocupări ca înainte de a apărea în viața ta un copil pentru că prioritățile se schimbă radical. La fel și timpul de care dispui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce reproșuri are Gina Pistol la adresa lui Smiley. Smiley a fost nevoit să renunțe la viața plină de petreceri, concerte, nopți pierdute și deplasări constante pentru a putea petrece timp și cu Gina și cu fetița lor. Viața lui s-a schimbat cu totul de când s-a așezat la casa lui și are o familie de care trebuie să aibă grijă.

ginapistol-crop-1634622131-crop-1634637825ginapistol-crop-1634622131-crop-1634637825

Ce reproșuri are Gina Pistol la adresa lui Smiley

Smiley a vorbit recent despre schimbarea prin care a trebuit să treacă pentru a trece de la viața de burlac la cea de tată model.

„Eu am avut o altfel de viață până anul trecut. Mai tumultuoasă. Aveam cu totul altă viață și știi cum e, când te așezi la casa ta, să faci familie, copii, se schimbă viața complet', a mărturisit Smiley la un post de radio.

Deși armonia dăinuie în familia lor, se pare că, la fel ca-n orice cuplu, și la ei mai există unele reproșuri. Întrebat la ce-i atrage cel mai des atenția iubita lui, cântărețul a răspuns: „Tot (n.r. – îi reproșează Gina Pistol). Că îmi las lucrurile nesupravegheate prin casă', a mai povestit Smiley.

„De când am devenit tată, cred că nu mai pierd atât de mult timp. Nu am renunţat la nimic, dar, da, nu mai pierd atât de mult timp cu lucruri care nu erau neapărat atât de necesare’, declara Smiley anul trecut, când Josephine apăruse de doar câteva luni în viața lui și a lui Smiley.

Citește și: Ce cadou i-au oferit Smiley și Gina Pistol fiicei lor, după botez:

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor

Smiley spunea atunci că este un tată care nu s-a confruntat cu probleme deosebite de când fiica sa a venit pe lume, în luna martie a anului trecut.

„Aceleaşi momente pe care le trăieşte toată lumea, primele băiţe, prima oară când schimbi scutecul, plimbările, toate astea. Mai avem momente în care plânge mai mult, dar chiar suntem foarte norocoşi din punctul ăsta de vedere, iar eu nu sunt panicos de fel!’, a mai declarat Smiley despre rolul de tată.

Întrebat recent ce îi reproșează Gina Pistol cel mai mult de când sunt părinți, Smiley a răspuns amuzat: „Tot! Că îmi las lucrurile nesupravegheate prin casă'.

Smiley, foarte implicat în creșterea fiicei sale

Smiley o ajută pe Gina Pistol foarte mult în creșterea fiicei lor, despre care spune deja că are ureche muzicală, semn că îi calcă pe urme tatălui său. 

„La 7 se trezește fata. Noaptea se trezește Gina, pentru că ea încă o alăptează. Fata doarme cu noi, între noi. Și, pentru că Gina se trezește noaptea, eu mă trezesc dimineața și primele ore din zi eu le petrec cu ea, ca să poată ea să mai doarmă.

Ne uităm la animale, ascultăm toate sunetele, toate piesele, are piese preferate. Piesa ei preferată în momentul ăsta este Adventure of a LifeTime de la ColdPlay. Are urechea formată încât cunoaște instantaneu piesa. Dansează”, a declarat Smiley acum ceva timp.

„Ea seamănă cu amândoi, depinde de ce grimase face. Dacă zâmbește, seamănă cu mine, dacă râde, seamănă cu Gina. La priviri, cu mine seamănă. Noi am și călătorit foarte mult cu ea.

Am fost în vreo 4,5 țări împreună, până în momentul ăsta. E foarte cuminte. Citim cărți și, dacă nu, cântăm, ne jucăm. Ea când aude ceva cântat de mine, se oprește din orice, zici că e hipnotizată”, a mai dezvăluit artistul.

Ca proaspeți părinți, cei doi au trecut și prin câteva momente de panică, atunci când au experimentat pentru prima dată cu Josephine anumite lucruri.

„Un moment de panică totală a fost când i-a tăiat Gina pentru prima dată unghiile, nu vreți să știți ce a fost atunci, când a ciupit-o un pic de deget. Plângeau amândouă. Eu nu am probleme, sunt foarte calm. Dar Gina cred că o să și-l aducă aminte toată viața.

Alt moment a fost când i-am făcut prima oară băiță, pentru că eu am două mâini stângi și când i-am făcut prima băiță eram atât de transpirat, am slăbit un kg”, a  mai spus Smiley.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton