Gina Pistol, filmuleț amuzant cu fiica ei, Josephine. Cum a surprins-o pe micuță

 Borcilă Andreea
.

Gina Pistol s-a amuzat copios la un filmuleț cu Smiley și fetița lor, Josephine. În vârstă de un an și o lună, este un copil adorat de părinții, dar și de fanii din social media. Prezentatoarea de la Chefi la cuțite postează, de fiecare dată când are ocazia, fotografii sau clipuri din viața de familie. De data asta, Josephine i-a atras atenția mamei sale care a filmat-o imediat. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Frumoasa blondină este o mamă fericită. A adus pe lume primul ei copil, în martie 2021, iar de atunci viața prezentatoarei tv s-a schimbat radical în bine. Pe zi ce trece, atât ea, cât și iubitul ei Smiley se îndrăgostesc și mai mult de micuța lor, care îi împlinește în totalitate. Dacă Smiley aminetește de fetița lui în piesele sale, blondina se afișează în social media, unde postează fotografii sau filmulețe din viața de familie. Amândoi se preocupă ca fetiței lor să nu-i lipsească nimic.

gina-pistol-problema-3-1gina-pistol-problema-3-1

Gina Pistol le-a arătat fanilor un filmuleț inediat în care Josephine se bucură de muzică. Micuța cuplului este înconjurată de sunete încă de când s-a născut, mai ales că Smiley a dezvăluit că îi cântă foarte des. Copilul Ginei și al artistului este adorat de către părinți, dar și de comunitatea lor de internauți.

Citește și: Cum a surprins-o Florin Dumintrescu pe Gina Pistol la filmările pentru Chefi la cuțite: „Colega…'

Citește și: De ce nu s-au căsătorit Gina Pistol și Smiley:”Și cu acte și fără acte…”

Citește și: Ce a spus Dani Oțil despre Lidia Buble, de față cu sora ei, Estera:„Ești bolnavă? Am crezut că suferi din dragoste'

Citește și: Cum se descurcă Valentina Pelinel și Cristi Borcea cu cei 9 copii pe care îi are afaceristul:”Cristi și-ar mai dori un copil”

Gina Pistol, filmuleț amuzant cu fiica ei, Josephine

Moderatoarea de la Antena 1 a filmat momentul în care fetița ei dansează pe o melodie pentru copii. Videoclipul a fost pe placul fanilor care s-au bucurat să o vadă pe micuța Josephine cum se distrează. Gina Pistol se consideră o femeie împlinită de când a devenit mamă, chiar dacă medicii nu i-au dat șanse să rămână însărcinată.

Cum se descurcă Smiley cu creșterea fetiței lui și a Ginei Pistol

Celebrul artist a povestit cum o ajută pe fiica sa, Josephine, să-și dezvolte creierul. Vedeta de la Pro TV a dezvăluit programul pe care-l folosește din primele luni de viață ale fiicei sale.

„Am descoperit programul Nuryl, care este dezvoltat de un muzician. Tipul ăsta a făcut programul pe copilul lui. În timpul ăsta, între 6 luni și 3 ani, i-a pus high information music, ce ajută la dezvoltarea creierului copilului.

Adică i-a pus jazz, muzică clasică, experimentală. Am ascultat și eu, este extrem de obositor pentru noi. Sunt numai instrumente muzicale, sunete naturale,  dar muzica jazz sau simfonică are multă informație muzicală și dificilă.

Sunt chestii ciudate. Pentru copil – care nu știe cu ce că compare – e normal,  el absoarbe informația asta și îl va ajuta să dezvolte altfel creierul și sinapsele', a explicat el în podcast-ul moderat de Mihai Morar.

Sursă foto: arhivă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton