Cum arată mama surorilor Ana și Monica Odagiu de la emisiunea „Te cunosc de undeva”: „Efectiv, parcă e sora voastră!” 

 Borcilă Andreea
.

Cum arată mama Anei și Monicăi Odagiu de la emisiunea „Te cunosc de undeva'. Recent, surorile Odagiu s-au bucurat de aniversarea celei care le-a dat viață, motiv pentru care s-au fotografiat și au apărut în social media. Comentariile nu au întârziat să apară, iar poza a primit peste o mie de comentarii pozitive și a strâns peste zece mii de aprecieri. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ana și Monica Odagiu formează una dintre echipele care vor participa la emisiunea „Te cunosc de undeva', marca Antena 1, în sezonul 17. Mama celor două surori este cel mai mare fan și totodată cea care le susține necondiționat. De curând, cele două s-au bucurat de o zi specială, iar asta pentru că a fost aniversarea mamei lor. Ana și Monica Odagiu i-au făcut o surpriză plăcută părintelui lor și, astfel, au adunat cele mai frumoase amintiri.  

Monica-Odagiu-5Monica-Odagiu-5

Ana și Monica Odagiu vor apărea la Antena 1 în curând, iar fanii le pot urmări la Te cunosc de undeva, unde vor avea parte de cea mai mare provocare a vieții lor. Cele două sunt artiste și au moștenit talentul de a cânta de la părinți.

Citește și: Cine este Monica Odagiu.S-a speculat că a avut o relație cu Dan Bittman

Citește și: Dan Bittman, adevărul despre relația cu Monica Odagiu:”O parteneră inteligentă te face să uiți de vârstă”

Citește și: Silvia Chifiriuc, declarație de dragoste pentru Petre Roman, după 17 ani de relație:”Am tras linie ca să nu aibă el de suferit”

Citește și: Motivul pentru care Anamaria Prodan și Reghecampf întârzie divorțul. Impresara:„Îi e frică de partaj, probabil nu mai are nimic'

Cum arată mama surorilor Ana și Monica Odagiu de la emisiunea „Te cunosc de undeva'

Tatăl celor două surori a fost chitaristul Gelu Odagiu. Din nefericire, artistul s-a stins din viață în anul 2014. Mama lor, în schimb, este o persoană foarte discretă în ceea ce privește viața privată. Recent, a fost ziua ei, iar Ana Odagiu a publicat o imagine, cu toate trei, pe Facebook: „La mulți ani, mama! Ești minunată!', a scris ea în postare. În secțiunea de comentarii, fanii au observat cât de mult seamănă fiicele cu mama lor, Camelia, și au avut numai păreri pozitive. 

„Care-i mama? Că nu mă prind! La mulți ani fericiți!', „Frumoasa aia din mijloc este mama!? Să vă trăiască sănătoasă!' și „Trei surori frumoase! Sănătate și mii de dorințe împlinite, împreună cu ființele dragi!', „Efectiv parca e sora voastra! Bravo ei! Asa ar trebui sa fie toate mamele', sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor Anei Odagiu pe Facebook.

Când începe emisiunea „Te cunosc de undeva'

La aniversarea a 10 ani de la lansarea în România a formatului Tu cara me suena, la Antena 1, transforming show-ul Te cunosc de undeva revine cu cel de-al 17-lea sezon. Premiera va avea loc sâmbătă, pe data de 30 aprilie, de la ora 20:00, la Antena 1. Față de edițiile anterioare, când Alina Pușcaș prezenta emisiunea alături de Cosmin Seleși, anul acesta, șatena va face echipă cu Pepe.

Sursă foto: arhivă, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton