Lucian Viziru va apărea într-un nou film sau serial în 2022: „Mi-aș dori foarte mult să mai joc alături de unicul Augustin Viziru”

 Borcilă Andreea
.

Lucian Viziru va apărea într-un nou film sau serial în 2022. De când s-a mutat înapoi în România, cântărețul are planuri mari. Are multe idei de proiecte, pe care vrea să le pună în aplicare. Cea mai mare dorință a actorului este să mai joace alături de fratele lui talentat, Augustin Viziru. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Frații Viziru au făcut furori acum mulți ani când jucau în telenovelele românești, alături de nume mari de actori. După ce a cunoscut succesul, apărând pe micul ecran, Lucian Viziru s-a stabilit în Germania, unde a locuit mai mulți ani. Recent, vedeta s-a reîntors pe meleagurile natale cu chef de muncă și cu multe idei de proiecte. Artistul își dorește să apară, din nou, în filme sau, de ce nu, într-un serial. 

lucian-viziru-despre-augustin-8lucian-viziru-despre-augustin-8

Cântărețul s-a mutat înapoi în România după mai mulți ani petrecuți în Germania și a vorbit despre noile sale proiecte profesionale. Lucian Viziru și-a invitat fratele într-un podcast live, cu o sesiune de întrebări și răspunsuri venite din partea fanilor. Cei doi au povestit cât de mult munceau pe platourile de filmare, mai exact peste 12 ore. 

Citește și: Cum se înțelege Lucian Viziru cu soacra:”Nu ne-am da în cap unul altuia, dar…”

Citește și: Ce planuri are Lucian Viziru după ce se întoarce în România:„O să mai revin în televiziune'

Citește și: Ce face Brigitte Macron cu hainele purtate la întâlnirile oficiale:„Din dorința de…'

Citește și: Ce nu i-ar ierta Ilinca Vandici niciodată soțului ei:”Asta m-ar face să pun capăt!”

Lucian Viziru va apărea într-un nou film sau serial în 2022

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri alături de fratele său, Lucian Viziru le-a povestit fanilor despre planurile lui de viitor. Actorul își dorește ca în 2022 să lanseze cel puțin un film, după ce a stat aproape șapte ani departe de lumina reflectoarelor. Între timp, fratele lui, Augustin Viziru, a participat la emisiunea Ferma vedetelor 2020, marca PRO tv, câștigând marele premiu în cel de-al cincilea sezon al concursului. În prezent, cei doi ar putea juca împreună într-un film, așa cum o făceau odinioară.    

„În plan, în 2022 există posibilități să joc eu în filme. Dacă o să jucăm în același film sau serial, nu știu încă. Eu ce pot să vă spun e că există șanse mari ca eu să fac cel puțin un film în 2022. Mi-aș dori foarte mult să am ocazia să mai joc alături de inegalabilul, unicul, neîntrecutul Augustin Viziru', a spus el la podcast. 

Cum era pentru Lucian și Augustin Viziru să joace în celebrele telenovele românești 

Lucian Viziru și-a amintit de perioada în care apărea pe micul ecran, alături de fratele lui. Ei au recunoscut că munceau foarte mult, peste 12 ore pe zi. Cel mai rău pentru ei a fost în telenovela Lacrimi de iubire, fiind un număr mic de actori.

„Cel mai nasol a fost la proiectul Lacrimi de iubire pentru că acolo era foarte puțini actori comparativ cu Inimă de țigan și Regina. Toate secvențele trebuiau duse în 17-20 de actori. La Regina și Inimă de țigan erau vreo 90', a mai continuat Lucian Viziru.

Sursă foto: arhivă, captură YouTube

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton