Când mai ești întrebată unde te vezi peste 5 ani, răspunde simplu: Dubai!

 advertising.ringier
.

Asta e o întrebare standard. La orice interviu de angajare, cineva e curios să vadă ce aspirații ai. Ca să înțeleagă dacă ești îndeajuns de ambițioasă. Avem însă pentru tine un job prin care poți să țintești oricât de sus.

În loc să spui că te vezi în același post, cu 10% în plus la salariu, ai șansa unui răspuns curajos. Cu un job în videochat la Heylux Iași, poți fi în Dubai peste 5 ani. Pe plaja unui hotel de 5 stele sau într-un mall de lux.

De ce spunem asta? Foarte simplu: pentru că avem deja mai multe modele care câștigă peste 10.000 de dolari lunar. Sunt persoane exact ca tine: tinere simpatice, energice, care știu ce-și doresc.

Și tu poți să ai succes ca model

La fel ca ele, poți să ai și tu succes. Începi cu 1.000-1.500 de dolari. Apoi, cu ajutorul nostru, crești în încasări. Ambiția te ajută enorm să obții câștiguri tot mai mari. Esențial e să rămâi mereu concentrată pe ce faci.

Cu banii ăștia, îți permiți orice. Tu alegi dacă mergi în Dubai sau în altă parte să te distrezi. Poate fi Paris, Londra, Barcelona, unde vrei tu. Ideea e că o să ai o viață cu adevărat schimbată în bine. Una pe care nicio nu ți-o puteai imagina până acum ceva timp.

Desigur, pe lângă plajele din Dubai, o să ai și ocazia shopping-ului fără limite. Suntem sigure că-ți plac hainele de brand, bijuteriile, accesoriile. Toate astea vor fi la discreția ta. Chiar mai repede decât îți imaginezi.

Ca să te convingi de lucrul ăsta, te invităm să ne vizitezi. Suntem cel mai mare studio din oraș și zeci de modele se bucură deja de câștiguri extraordinare. Hai să le cunoști și să le pui orice întrebare vrei tu.

Vei afla de la ele cum au început, cât de mult le ajută studioul. Și ce bani câștigă fiecare. O să vezi că succesul e perfect realizabil și pentru tine. Că totul ține de seriozitate și de ambiție, nu de calități înnăscute.

Când începi să lucrezi pentru visul tău?

Da, peste câțiva ani, poți să-ți faci și tu vacanțele în Dubai, în alte locuri de vis. Important cât de repede începi să faci bani. Încă te mai complaci în amânări? Atunci o să dureze mai mult până o să ai parte de călătorii exotice.

Cel mai bun moment pentru start e acum. Chiar azi! Sună-ne și hai să începem o colaborare reușită! De toate detaliile legale și tehnice ne ocupăm noi. Te învățăm totul despre domeniul ăsta, ca să faci progrese spectaculoase.

Te învățăm secretele succesului cu multă răbdare. Oricând ai nevoie de detalii, poate nu înțelegi ceva, revenim fără probleme cu lămuriri. Facem asta cu respect, ca tu să te simți cât mai relaxată în studio

Suntem sigure că o să-ți placă mult la noi. Avem o echipă 100% feminină, în care ești bine primită. Toată lumea de aici lucrează pentru tine, ca să devii un model de succes. Așa că sunt toate condițiile să-ți fie bine de tot.

Abia așteptăm să te cunoaștem! Îți mulțumim pentru timpul tău și îți urăm o zi superbă, ca tine!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton