Gina Pistol, amenințată pe Internet: "M-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă"

 Oana Pantazi
.

Gina Pistol a fost recent amenințată și jignită de o femeie pe internet, iar persoana care a atacat-o atât de agresiv are ceva de împărțit inclusiv cu Smiley. Iată ce a comentat vedeta cu privire la mesajele trimise, pe care, de altfel, le-a făcut publice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol a fost amenințată și jignită recent de o femeie pe internet, aceasta invadându-i contul de socializare cu mesaje destul de greu de reprodus. De altfel, Gina nu este singura vedetă care are „fani” obsedați de viața ei personală, mediul online fiind plin de hărțuitori nemulțumiți de postările celebrităților.

De data asta însă, Gina Pistol nu a mai păstrat tăcerea și i-a dat replica persoanei care a jignit-o pe propria pagină de socializare.

149125826_265347038288036_9047396181713575046_n149125826_265347038288036_9047396181713575046_n

Gina Pistol, amenințată pe internet! Nici Smiley nu a scăpat

E adevărat că nici în lumea reală și cu atât mai puțin în cea virtuală nu poate să te iubească toată lumea, dar de aici și până la amenințări, jigniri și cuvinte triviale e cale lungă… Gina Pistol se numără printre vedetele care își țin fanii la curent cu viața personală și care interacționează cu cei care îi scriu în social media. Vedeta a ales însă să nu facă publice fotografii în care să se vadă chipul micuței Josephine, și este de înțeles. Asta nu a fost însă pe placul tuturor vizitatorilor paginii sale, unii fiind destul de vehemenți. Iar acesta este doar unul dintre motive…

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor: „Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…”/ EXCLUSIV

Citește și: A murit soția lui Nicolae Botgros. Lidia Bejenaru era artistă de muzică populară

Citește și: Cosmin Stanciu s-a despărțit de iubită, după Survivor. „Eu îmi doream copil”

Citește și: Mike Mitchell a murit. Actorul din Gladiatorul a fost găsit fără suflare, pe o barcă

Recent, Gina Pistol a fost amenințată și jignită de o femeie pe contul ei de Instagram. Persoana avea lucruri de împărțit nu doar cu ea, ci și cu Smiley. Sătulă de acest comportament deviant, vedeta a făcut publice postările într-un InstaStory, luându-și fanii prin surprindere.

„Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, unde de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme', a spus Gina Pistol. 

Amenințările au depășit limita virtualului

Chiar dacă la început și-au ascuns povestea de iubire, Gina Pistol și Smiley, odată asumată relația și în special după venirea micuței Josephine pe lume, au devenit extrem de deschiși față de fanii lor. Ulterior, au împărtășit cu aceștia multe momente din viața lor de cuplu. Gina nu s-a ascuns, dezvăluind, pas cu pas, provocările vieții de proaspătă mămică. Asta i-a adus, din păcate, și comentarii negative.

Gina Pistol a fost amenințată și jignită în mediul online… Însă lucrurile au mers și mai departe, după cum a mărturisit vedeta. Faptul că a blocat persoanele agresive nu i-a folosit în totalitate… Unele dintre ele i-au vizitat pe ea și pe Simley chiar și acasă!

„Ceea ce mă întristează e că în lumea asta virtuală sunt și copii și adolescenți, oameni mai sensibili la astfel de mesaje, energii, și asta cu mesajele e că pot să le dau block, dar m-am trezit cu femei de genul ăsta și la poartă… asta e trist', a conchis Gina Pistol. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton