Fiul Andreei Esca a împlinit 18 ani! Mama sa i-a făcut o urare specială

 Dumitrache Medeea
.

Andreea Esca trăiește emoții speciale astăzi. Fiul ei, Aris Melkior Eram, a împlinit 18 ani! Celebra prezentatoare de la Pro Tv i-a transmis un mesaj special proaspătului major și a postat o fotografie inedită din copilăria acestuia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Este motiv de petrecere în casa Andreei Esca! Fiul ei a împlinit 18 ani, iar prezentatoarea știrilor trăiește emoțiile oricărei mame. Aceasta i-a făcut și o urare specială pe Instagram, unde a postat și o fotografie din copilăria lui Aris.

aris1aris1

Fiul Andreei Esca a împlinit 18 ani

Andreea Esca este o mamă împlinită, cu doi copii mari! Aris Melkior Eram a împlinit 18 ani și a primit o urare specială de la mama sa.

Prezentatoarea de televiziune nu se aștepta să fie atât de emoționată, însă sentimentele puternice o copleșesc. Andreea Esca a postat două fotografii pe Instagram: una cu Aris când era mic, cealaltă cu Aris în prezent.

Citește și: Andreea Esca și familia, așa cum nu i-ai mai văzut!

Citește și: Cum se îmbracă Andreea Esca, de fapt, la Știrile PRO TV.

Citește și: Jitaru și Mona de la Puterea Dragostei s-au despărțit!

Citește și: Cum a cerut-o Alex Velea în căsătorie pe Antonia.

Am crezut că o să-mi fie mai ușor să accept că Aris împlinește 18 ani, mai ales că am trecut deja prin asta cu Alexia Eram. Dar sunt foarte emoționată! Nu știu de ce, el mi se pare încă…„cel mic'. Te iubesc și am mare încredere că o să fii un bărbat mișto, atât de mișto încât să nu-ți zică iubitele nimic de mamă…', a scris Andreea Esca alături de cele două fotografii.

La sfârșitul lunii iunie, Aris a terminat liceul, iar Andreea Esca a furat toate privirile la ceremonia de absolvire. Vedeta nu a dezvăluit momentan ce facultate va urma fiul ei.

„Părinții mei sunt ca orice alți părinți'

În urmă cu câțiva ani, Aris Melkior acorda un interviu în care vorbea despre relația cu părinții și cu sora sa, dar și despre prietena lui de la acel moment.

Aris a mărturisit că pentru el părinții lui sunt ca orice alți părinți și că în relația lor nu contează celebritatea.

Vreau să spun că pentru mine, părinții mei sunt ca orice alti părinți, nu contează că sunt mai cunoscuți decât alții, și nu îmi place când mi se tot spune asta cu părinții tăi cunoscuți. Ce am învățat de la ei? Să fiu politicos și să fac ce îmi place', spunea Aris la acea vreme.

Aris Melkior se înțelege foarte bine și cu sora lui, Alexia Eram. Adolscentul apreciază la sora lui mai mare că îi ia apărarea de fiecare dată și se poate baza oricând pe ea.

Chiar dacă până atunci nu se afișase cu nicio fată, băiatul cel mic al Andreei Esca a spunea ce îi place cel mai mult la partenera lui. „În primul rand aspectul fizic, dar dacă nu este și inteligentă, poți să nu mai vezi că e drăguță fizic'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton