Românca Romina Gingașu s-a căsătorit cu miliardarul Piero Ferrari. Nunta a fost organizată în secret

 Dumitrache Medeea
.

Romina Gingașu și Piero Ferrari s-au căsătorit și au reușit să-și organizeze nunta în mare secret. Nici măcar invitații nu știau că vor asista la nunta lor ceea ce a fost o mare surpriză pentru toată lumea. Iată cum au reușit să țină totul departe de ochii curioșilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Romina Gingașu și Piero Ferrari formează un cuplu din anul 2016, iar acum și-au unit destinele într-o nuntă complet neașteptată. Ceremonia avut loc într-o locație luxoasă, iar invitații nu știau că aceștia urmează să se căsătorească, potrivit camcan.ro.

gingasu1gingasu1

Românca și miliardarul au organizat nunta sub pretextul că se ocupă de ceremonia unor prieteni. Așadar, tot evenimentul s-a transformat pentru invitați într-o nuntă dublă.

Romina Gingașu și Piero Ferrari s-au căsătorit

Deși diferența de vârstă dintre ei este considerabilă, Romina Gingașu și Piero Ferrari nu au ținut cont de acest fapt și s-au căsătorit. Cei doi și-au dorit ca la nunta lor să participe doar persoanele foarte apropiate. Astfel, pentru a nu trezi suspiciuni, aceștia au spus că organizează evenimentul pentru niște prieteni.

Citește și: Marius Elisei, dezbrăcat total într-o filmare, alături de Oana Roman.

Citește și: Roxana Ionescu, totul despre nunta cu Tinu Vidaicu:

Citește și: Ce se întâmplă în spatele camerelor, la Mireasa. Simona Gherghe:

Citește și: Drama actriței Anca Dinicu, alias Gina Felea din Băieți de Oraș:

Invitații au participat la ceremonia cunoștințelor celor doi, apoi au avut parte de o mare surpriză. Nunta simplă s-a transformat într-una dublă! Romina Gingașu și Piero Ferrari s-au căsătorit într-o locație de lux din Capri, Italia.

Petrecerea s-a ținut în localul Canzone del Mare, renumit pentru priveliștea unică pe care o oferă invitaților. La nunta Rominei Gingașu și Piero Ferrari a cântat Al Bano. Între româncă și acesta ar exista și o legătură. Numele eieste inspirat de numele soției lui Al Bano, Romina Power.

Cum s-au cunoscut Romina Gingașu și Piero Ferrari

Romina Gingașu și Piero Ferrari s-au îndrăgostit unul de celălalt în anul 2016. La acea vreme, amândoi se aflau pe aeroportul privat Milano Linate.

Aceștia așteptau să fie transferați cu un elicopter circuitul de Formula 1 de la Monza. În acel moment, miliardarul era căsătorit cu Floriana Nalin. Piero Ferrari a divorțat în 2019 de fosta soție pentru a putea avea o relație oficială cu Romina Gingașu.

Piero Ferrari este fiul fiului nelegitim al lui Enzo Ferrari. Acesta este vicepreședinte și acționar al celebrului concern Ferrari. Averea sa este estimată la 4,5 miliarde de dolari.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton