Gheorghe Visu este internat la Institutul Matei Balş. Actorul ar fi pozitiv la COVID-19

 Lupescu Anca
.

Gheorghe Visu a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook, prin care lasă de înțeles că se află internat în spital, conectat la aparate de oxigen. Actorul s-ar afla internat la institutul Matei Balș, după ce s-ar fi îmbolnăvit de COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Potrivit surselor Antena3, actorul este internat pe secţia amenajată pentru tratarea pacienţilor cu coronavirus. Actorul ar fi făcut o formă mai gravă a bolii, însă el nu se află în stare gravă sau critică. Cu toate acestea, infecţia cu COVID-19 este destul de riscantă, asta pentru că Gheorghe Visu a avut în trecut probleme pulmonare.

De altfel, Carmen Tănase a spus că a văzut postarea lui și a explicat că actorul are probleme pulmonare vechi. Actrița spune că Gheorghe Visu pare că lasă să se înțeleagă că ar fi infectat cu COVID-19.

„Nu ştiu ce să vă spun cu certitudine, care este în prezent starea lui Geo. Am citit duminică noapte, târziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare că lasă să se înţeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID. Pe de altă parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi şi mă gândesc că i-or da de furcă în perioada asta mai aparte. Îl voi suna în cursul zilei de astăzi, atunci când voi considera că poate vorbi. Voi încerca ca telefonul meu să pice între programul vizitelor medicilor. Şi voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute', a declarat Carmen Tănase.

descărcare-3-17descărcare-3-17

Gheorghe Visu, probleme mari de sănătate în 2009

Gheorghe Visu a mai fost internat și în 2009, după ce a fost diagnosticat cu pneumotorax- o stare patologică care constă în acumularea de aer sau de gaze în cavitatea pleurală.

După operație, el a renunțat și la un viciu mai vechi, fumatul. Gheorghe Visu are nevoie de încurajarea fanilor. Iată care este mesajul lui, postat pe Facebook:

Citește și:

Îl mai ții minte pe Garcea din „Vacanța Mare'? Cum arată Mugur Mihăescu acum și cu ce se ocupă: s-a reprofilat pe muzică și compune melodii despre coronavirus

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat: ‘E de condamnat!’

Drama lui Damian Drăghici. Și-a cunoscut mama abia acum un an și susține că nimeni din familie nu este mândru de el: „Mi s-a spus că nu o să fac nimic'

‘Cârlan bătrân ataşat la perete…îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele hoaţele’.

Fanii s-au grăbit să-i facă urări de sănătate.  Dar și colegii de braslă, cântăreţul folk Nicu Alifantis, actorii Vlad Rădescu, Crenguţa Hariton, Andreea Gramoşteanu şi Mihaela Teleoacă și regizorul Gianina Cărbunariu, i-au trimis mesaje optimiste, încurajatoare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton