Cristina Ich a sugerat că Adelina Pestrițu a mințit când a declarat că suferă de COVID-19, dar acum s-au împăcat! "A început să îmi placă"

 Cica Cristina
.

Împăcare neașteptată în showbiz! Cristina Ich și Adelina Pestrițu au îngropat securea războiului, iar acum se înțeleg mai bine oricând și intenționează să lege o prietenie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Conflictul dintre cele două vedete a început după ce Adelina Pestrițu a anunțat că are coronavirus. Oamenii s-au împărțit la acel moment în două tabere: cei care au crezut că, într-adevăr a contractat virusul și cei care au criticat-o pentru că ar fi existat neconcordanțe între declarațiile sale.

Din cea de-a doua tabără a făcut parte și Cristina Ich, care și-a pus mai multe semne de întrebare atunci.

‘Tot primesc mesaje și nu înțeleg de ce mi le trimiteți mie, dar presupun că este o chestie de bârfă din asta online. M-am uitat și eu pe story-uri… Am o singură curiozitate, nu este o lipsă de respect, Doamne ferește… O simplă întrebare: dacă rămâi fără gust și fără miros cum simți mirosul de brăduț de vanilie și mirosul nou de mașină? E o simplă curiozitate… Sau asta ai avut acum câteva zile? Iar acum s-a testat, dar presupun că te testezi când rămâi fără gust și fără miros automat, nu peste câteva zile când ți-a revenit mirosul. Așa gândesc eu logic… Dar, Doamne ferește…

Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, adică foarte bine, foarte veselă, mirosind brad… și seara te lovește un COVID. E foarte greu să cred că oamenii care rămân fără gust și fără miros nu se testează și se testează abia când revine mirosul și gustul și atunci își dau seama că au COVID , a spus atunci Cristina Ich pe Instagram.

Adelina-Pestritu-Cristina-Ich-1Adelina-Pestritu-Cristina-Ich-1

Cristina Ich i-a cerut scuze Adelinei Pestrițu

Se pare că acum cele două vedete au decis să lase în urmă divergențele. Cristina Ich i-a cerut scuze Adelinei Petrițu atât la telefon, cât și public, iar între cele două pare că se va lega o prietenie.

„Îi cer scuze acum și public și i-am dat și follow. Nu-mi plăcea înainte, dar a început să îmi placă acum. A început să îmi placă de fată. De ce a început să îmi placă de fată?!! Pentru că își vede de treaba ei, niciodată nu a jignit pe nimeni, niciodată nu a vorbit urât. O felicit pentru toată evoluția.. Mi-am cerut scuze la fată că am judecat-o greșit. Am vorbit cu ea la telefon și am rezolvat.”, a precizat Cristina Ich.

Citește și: Cristina Ich s-a testat pentru COVID-19. Ce simptome avea:'M-am panicat foarte tare'

Citește și: O nouă despărțire în showbiz! Ramona Lăzuran și Cristi Voicu și-au spus adio. Primele declarații:„Despărțirea nu a mai putut fi evitată'

Citește și: Cristi Brancu, adevărul din spatele divorțurilor anului:„Nu mai pot trăi împreună nici măcar de ochii lumii'. Și Bianca Drăgușanu a intrat în vizorul lui!

Citește și: Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe, după ce l-a acuzat că a bătut-o. Primele declarații:„A vrut să construiască probe pentru procesul de divorț!'

„De la ură la iubire e un singur pas”

Mai mult, după toate aceste declarații, cele două s-au invitat una la cealaltă, dat fiind că nu au nimic de împărțit. Adelina Pestrițu a invitat-o la o cafea, iar Cristina i-a răspuns promt:

„Mulțumesc. Și eu te invit. La noi este valabilă zicala: de la ură la iubire e un singur pas”, a mai transmis ea.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton