Diana Sar s-a îmbolnăvit de COVID-19! Cum se simte actrița din serialul VLAD: "Am sunat la 112 și..."

 Cica Cristina
.

Actrița Diana Sar din serialul VLAD a fost testată pozitiv cu noul coronavirus! Cum se simte vedeta la acest moment!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Sar a anunțat că are COVID-19 și că se aștepta oarecum să contracteze Sars-Cov-2, virusul care a pus pe jar o lume întreagă.

Actrița a vorbit despre simptomele pe care le-a resimțit, menționanând că inițial a crezt că este vorba despre o simplă răceală. A rămas fără gust și fără miros, se simțea extrem de obosită, motiv pentru care a apelat numărul de urgență 112 pentru a afla dacă a luat virusul.

Diana Sar se află în izolare

Până acum nu a făcut febră, însă își măsoară temperatura constant. Este în izolare deja de opt zile și are un mic bagaj pregătit în cazul în care lucrurile se vor complica și va fi nevoită să ajungă la spital.

Nu am miros și nu am gust. La început m-am simțit mai obosită decât de obicei, deși dormeam opt ore pe noapte. Îmi era foarte frig. Am crezut că este o răceală, dar m-am izolat. Sunt bine, mă monitorizez zilnic.

Îmi măsor și temperatura, n-am făcut deloc temperatură până acum… Mă așteptam că mi se poate întâmpla. Nu m-am speriat, am fost pregătită, în caz că se întâmplă… Am sunat la 112 și am fost testată la domiciliu. Am și un ghiozdan pentru spital, în caz că era nevoie. De opt zile sunt în casă', a povestit actrița la Vorbește Lumea.

Diana-Sar-1Diana-Sar-1

440.344 persoane infectate cu noul coronavirus

Până astăzi, 25 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 440.344 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

313.885 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 9.739 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 10.541 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

Citește și: O nouă despărțire în showbiz! Ramona Lăzuran și Cristi Voicu și-au spus adio. Primele declarații:„Despărțirea nu a mai putut fi evitată'

Citește și: Oana Roman spune tot despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă! „A fost acuzat pe nedrept.El a pus niște condiții'

Citește și: Cristi Brancu, adevărul din spatele divorțurilor anului:„Nu mai pot trăi împreună nici măcar de ochii lumii'. Și Bianca Drăgușanu a intrat în vizorul lui!

Citește și: Diana Sar s-a dezbrăcat pentru Adina Buzatu.”Une femme fatale” – video de senzație cu actrița îmbrăcată sumar!

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton