Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Rareș Ciciovan este cel care a luat decizia: ”S-a terminat. Cu asta am spus tot...”

 Calin Maria Bianca
.

Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Potrivit celor mai noi informații din presa românească, îndrăgita artistă și bărbatul alături de care are doi copii, o fată și un băiat, și-au spus 'adio'. Mai mult decât atât, se pare că cel care a luat decizia de a merge pe drumuri separate este chiar Rareș Ciciovan! Iată cele mai recente declarații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, divorțează! Cei doi sunt căsătoriți de 7 ani, timp în care, din rodul iubirii lor, au rezultat și doi copii superbi. Potrivit SpyNews.ro artista și tatăl copiilor ei vor merge pe drumuri separate de acum înainte, decizia venind chiar din partea lui, și nu din partea cântăreței. Au o mulți de fani și de urmăritori, astfel că această veste este cu adevărat una care șochează pe toată lumea.

georgiana-lobont-operata-de-medicul-lui-celine-dion.-prin-ce-a-trecut_-mi-a-salvat-viatageorgiana-lobont-operata-de-medicul-lui-celine-dion.-prin-ce-a-trecut_-mi-a-salvat-viata

De-a lungul timpului, Georgiana Lobonț și soțul ei, au pozat mereu în cuplul și familia perfectă. Tot timpul, atât ea, cât și el, erau cu zâmbetul pe buzem, astfel că vestea cum că divorțează șochează pe oricine. Mai mult decât atât, artista și Rareș Ciciovan petreceau mult timp împreună, el fiind alături de ea la fiecare concert sau eveniment pe care-l susținea.

Citește și: Părinții Georgianei Lobonț nu au fost de acord cu căsătoria dintre ea și soțul ei:”Nu se pot opune iubirii noastre”

Citește și: Georgiana Lobonț face repaus vocal din cauza problemelor de sănătate:'Cu sănătatea stau foarte prost'

Citește și: Cine este Melinda de la America Express.Soția lui Puya e mai mică decât el cu 10 ani

Citește și: Ce relație au Dana Budeanu și tatăl gemenelor sale, după divorț:”Totul a decurs și decurge…”

Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează. Rareș Ciciovan a luat această decizie

Din nefericire, este vestea momentului în showbiz-ul românesc. Momentan, nimeni nu are mai multe informații cu privire la ceea ce s-a întâmplat între ei, însă cert este că SpyNews.ro a aflat despre decizia pe care chiar soțul Georgianei Lobonț a luat-o. Toată lumea se întreabă ce a dus relația lor în acest punct, însă momentan niciunul dintre ei nu a dezvăluit ce se petrece cu adevărat.

Rares Ciciovan: 'S-a terminat, e simplu'

Rareș Ciciovan a confirmat divorțul de Georgiana Lobonț. Soțul îndrăgitei artiste a explicat că între ei nu mai există cale de împăcare. La mijloc pare că sunt numeroase lucruri care au dus relația în acest punct, astfel că acesta a dat de înțeles că nu este pentru prima dată când sunt în fața acesteo decizii. De data asta însă, totul este defintiv, așa cum a declarat chiar Rareș Ciciovan.

'Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu.

Și la mine par foarte afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie. Nu știu, să o sunați și pe ea, să vă răspundă, nu știu. Eu nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce? (…) Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică. Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum, astăzi, e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență', a declarat soțul Georgianei Lobonț în exclusivitate pentru SpyNews.ro

Ce spun apropiații despre despărțirea dintre Georgiana Lobonț și soțul ei

Ei bine, Rareș Ciciovan a ieșit în față pentru a dezvălui cum stau lucrurile, de fapt, cât și pentru a confirma divorțul dintre el și soția sa. Totuși, Georgiana Lobonț încă nu a spus nimic și nici nu a mai postat pe contutile de socializare. Apropiații celor doi au ieșit în față și au declarat că se așteptau ca la un moment dat să se ajungă aici cu căsnicia lor, deși își doreau din tot sufletul să depășească totul de dragul copiilor.

'Sunt șocat, mă așteptam oarecum să se întâmple asta, dar în același timp speram să nu se întâmple. Ei de la început au rămas fix aceeași oameni așa cum i-am cunoscut, au rămas la fel de umani, la fel de sinceri, la fel, nu i-a schimbat succesul și omenia în niciun fel', au declarat apropiații cuplului, în exclusivitate pentru sursa menționată.

Georgiana Lobonț și soțul ei, mereu unul în compania altuia

Niciodată, nici Georgiana Lobonț și nici soțul ei, nu au dat de înțeles ca ar avea probleme în cuplu, mai ales că tot timpul erau împreună la toate evenimentele și toate emisiunile unde cântăreața era invitată. Deseori au declarat că povestea de dragoste dintre ei nu o să moară niciodată, arătând publicului cât de puternice sunt sentimentele dintre ei. Cu toate astea însă, vestea șoc a zilei nu a încetat să apară!

Georgiana Lobonț și soțul ei s-au cunoscut în liceu

Rareș Ciciovan este stomatolog de meserie și deși putea să câștige bani frumoși, a decis să-i ofere tot timpul său carieriei Georgianei Lobonț. A vrut să-i fie mereu alături și să o știe bine, astfel că așa a și făcut, încă de când au format o relație. Cei doi s-a cunoscut în perioada liceului, atunci când frumoasa artistă era în clasa a IX, iar el a XII-a. A fost dragoste la prima vedere, așa cum a declarat îndrăgita cântăreață mereu, astfel că așa și-a întemeiat o familie.

„Povestea noastră de dragoste se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme. Eu eram pe clasa a 9-a, iar soțul meu pe clasa 12-a. Eram în primele zile de liceu când etuziasmată alături de noii mei colegi dar și de prieteni ieșeam de la școală. Pe drum, la un colț de stradă m-am intersectat cu un băiat foarte drăguț. Blond cu ochii albaștri, parcă era un actor de la Hollywood. Nu-l văzusem niciodată, deși locuiam in Gherla de o viață. Din prima cred că m-am îndrăgostit de el. Partea amuzantă e că părinții noștri erau prieteni de familie. Eu nu le cunoșteam băiatul. Îmi doream să aflu cine este dar nu prea aveam cum. Nici cei din anturajul meu nu-l cunoșteau.

„După câteva zile a făcut rost de id-ul meu de messenger. Pe acea vreme era în vogă. Am început să vorbim. De la prima noastră întâlnire mi-a zis că vrea să-i devin soție! El știa tot despre mine. Eu, copilă, am luat totul ca pe o joacă.', povestea Georgiana Lobonț în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton