Ce dietă ține Alexandra Ungureanu. Vrea să mai slăbească 7 kilograme: „Nu sunt mulțumită de cum arăt. La fiecare decadă, trebuie să scazi...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce dietă ține Alexandra Ungureanu. Alexandra Ungureanu susține că este nemulțumită de silueta ei. Într-un interviu pentru viva.ro, artista dezvăluie că ar dori să mai topească circa șase sau șapte kilograme. Mai mult, Alexandra susține că nu are timp de sport și că este în urmă cu somnul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Alexandra Ungureanu. Alexandra Ungureanu vrea să mai slăbească, dar, pentru moment, nu are timp să ajungă la sala de sport. Cântăreața, care a câștigat 'Bravo, ai stil!', spune că are un program încărcat și că doarme puțin. Cu toate acestea, artista pare că a înflorit de când se iubește cu DJ Gojira.

311567051_648120570002512_184303134050402463_n311567051_648120570002512_184303134050402463_n
Alexandra UngureanuAlexandra Ungureanu

Citește și: Alexandra Ungureanu, primele declarații despre iubitul ei, DJ Gojira:'Nu mai pot să mă implic 100% într-o relație. Nici acum nu pot să zic că…' / EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Ungureanu, copleșită de tristețe în perioada sărbătorilor:”Nu a mai avut niciodată aceeași însemnătate”

Citește și: Cum a început relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Ce relație are afaceristul cu familia ei:„Am ales să urmez calea inimii' / EXCLUSIV

Citește și: Olguța Berbec a recunoscut că are neînțelegeri cu soțul ei, după 8 ani de relație:„Nu-i totul roz întotdeauna. Cu Remus e de preferat să nu te cerți, fiindcă…' / EXCLUSIV

Ce dietă ține Alexandra Ungureanu

Alexandra Ungureanu parcă a înflorit de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu DJ Gojira. Cu toate acestea, artista, care a câștigat competiția 'Bravo, ai stil!' de la Kanal D, vrea să mai slăbească circa șase-șapte kilograme. Mai mult, Alexandra susține că nu are timp de sport și este în urmă cu somnul.

'Acum sunt într-un punct în care nu sunt mulțumită de cum arăt. Mai rămâne să mai slăbesc șase-șapte kilograme. Nu e nici foarte mult, nici puțin, dar e cât să am un stress permanent. Și recunosc că mi-e destul de greu să țin un regim foarte strict, în momentul în care sunt foarte obosită. Pentru că programul este haotic. De obicei, nu prea poți să-ți aranjezi ore de mese, în care să poți să mănânci corect. Și, din păcate, cel mai dăunător lucru, care nu se întâmpla până acum câțiva ani, este acest mâncat seara. Care strică toate obiceiurile bune de peste zi. Eu nu mănânc prostii, dar mănânc alte lucruri…', a declarat Alexandra Ungureanu, pentru viva.ro.

Alexandra Ungureanu nu consumă prăjituri și hamburgeri

Alexandra Ungureanu susține că ea nu consumă prăjituri. În schimb, este de părere că alte lucruri o împiedică să slăbească. Artista este de părere că ar trebui să micșorăm porțiile la fiecare 10 ani, pentru că organismul nostru suferă schimbări.

'Eu nu mănânc prăjituri, dar faptul că mănânc nuci crude, foarte calorice… nu mănânc hamburgeri, consum fructe. Ele au zahăr, la un moment dat, la fiecare decadă, trebuie să scazi cu o treime din porția pe care o mănânci, pentru că organismul se schimbă. Deci, complicat', pretinde cântăreața, care a câștigat competiția 'Bravo, ai stil', în urmă cu doi ani.

Alexandra Ungureanu nu are timp pentru sport

Alexandra Ungureanu nu are timp să facă sport, din cauza programului foarte încărcat și spune că doarme foarte puțin pe noapte.

'Și am foarte puțin timp din păcate pentru sport, din cauza plecărilor. Plus somnul meu din ultimele două luni, cred că are o medie de cinci ore pe noapte. Care nu știu dacă e ideală pentru a face și mișcare cu eficiență', a mai declarat Alexandra Ungureanu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton