Cu ce se ocupă fiul lui Ștefan Bănică, la 20 de ani. Radu Ștefan: "Nu vreau să-mi fac numele de râs"

 Dumba Gabriela
.

La doar 20 de ani, fiul lui Ștefan Bănică are o viață profesională foarte aglomerată. Radu Ștefan Bănică se implică în diferite proiecte de teatru sau televiziune, făcând, în același timp, muzică, dar spune că este mereu atent cu ceea ce expune pe rețelele de socializare pentru că nu vrea să-și facă numele de râs.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Radu Ștefan Bănică susține că degeaba există talent dacă munca nu este pe măsură, indiferent că numele său este deja cunoscut în România. Chiar dacă rudele sale l-au sfătuit să aleagă alt drum, el s-a îndrăgostit de domeniul artistic.

ad05ywvkmzrmmgy5mwjhnmmzoduzodjmmjlkyzhlyzi5ma.thumb_ad05ywvkmzrmmgy5mwjhnmmzoduzodjmmjlkyzhlyzi5ma.thumb_

Cu ce se ocupă Radu Ștefan Bănică la 20 de ani

Fix acum am venit de la o filmare, fac parte dintr-un proiect de televiziune, sunt în juriu. Am zis că trebuie să fac cumva să vin și aici, să susțin lumea. De aici plec direct la teatru, la repetiții. Avem premiera luni, este haos. (…)

Degeaba este talent dacă nu este muncă. Pe lângă toate acestea, mai am și licența la facultate. Sunt în priză de dimineața până seara, dar îmi place, vreau să profit, sunt tânăr. Spre exemplu, mi s-a anulat o repetiție de dimineață.

Am zis că dorm în plus, dar m-am trezit cu o durere de cap. Este clar, eu trebuie să dorm 5 ore, am fost setat așa, nu pot. M-a durut capul toată ziua. Îmi place că fac față acestei perioade, o să iasă totul bine. Abia aștept„, a declarat Radu Ștefan Bănică zilele trecute, pentru ego.ro, în timp ce se afla la un eveniment monden.

Citește și: Sonia Argint, despre relația dintre Tiberiu Argint și Andreea Bălan:'Nu a mai funcționat și…'

Citește și: Alexandra Stan e acuzată că i-a furat iubitul Biancăi Alexandra, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!:„I-ai spus să mă părăsească’

Citește și: Sorina Guță a fost operată de urgență, dar are încă mari probleme de sănătate:'A fost foarte grav. Două luni nu am voie să…'

Radu Ștefan Bănică spune că mama lui este cea care îl sfătuiește pe partea profesională și în legătură cu imaginea sa pe rețelele de socializare.

Mama este PR-ul meu numărul 1, are grijă să am imaginea țiplă și îi mulțumesc pentru asta. Dar eu de mic am învățat ce trebuie să fac, ce trebuie să vorbesc, cât să îmi fie natural. Până la urmă, nu vreau să fac de râs numele meu„, a mai spus fiul lui Ștefan Bănică, dezvăluind care este cel mai bun sfat primit vreodata:

Să nu fiu o formă fără conținut. Cum am spus și înainte, degeaba este talent dacă nu este muncă. Trebuie să muncești, frate, chit că te cheamă Bănică, chit că nu te cheamă. Este concurența foarte mare în domeniul artistic.

Radu Ștefan Bănică va fi jurat la o nouă emisiune de la TVR 1

Radu Ștefan Bănică va fi jurat la o nouă emisiune de la TVR 1. În vârstă de 20 de ani, Radu Ștefan Bănică este extrem de dedicat carierei sale, fiind student la UNATC, în ultimul an.

Pe lângă asta, fiul celebrului artist și-a făcut debutul și în lumea afacerilor, fiind proprietarul unei cafenele din centrul Bucureștiului. Recent, acesta a anunțat că este implicat într-un nou proiect de televiziune, în calitate de jurat. Este vorba despre un concurs de talente pentru copii, iar emisiunea va fi difuzată pe TVR 1.

„Nu am neapărat o categorie pe care o jurizez, dar având în vedere că voi absolvi Facultatea de Actorie (din cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti, n.r.), o să jurizez tot ce ţine de actorie şi de prezenţa scenică’, a explicat Radu Ștefan Bănică.

„Sunt un încăpăţânat, aşa că nu am cerut sfatul nimănui atunci când am primit această propunere’, a explicat Radu Ștefan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton