Cine sunt concurenții de la Casa iubirii, sezon 2. 7 fete și 7 băieți au pășit în concurs

 Raiciu Adriana
.

Cine sunt concurenții de la Casa iubirii, sezon 2. Cel de-al doilea sezon de la Casa iubirii a început luni, 16 ianuarie 2023. Telespectatorii i-au putut cunoaște pe cei 14 participanți, 7 fete și 7 băieți. Iată cine sunt aceștia și ce se știe despre ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine sunt concurenții de la Casa iubirii, sezon 2. Marea finală de la Casa iubirii, sezonul 1, a avut loc duminică seara, 15 ianuarie 2023. Doi concurenți, o fată și un băiat, au fost desemnați marii câștigători și au plecat acasă cu premiul de 75.000 de lei. Luni, 16 ianuarie, a început noul sezon de la emisiunea matrimonială, iar telespectatorii i-au putut cunoaște pe cei 14 participanți, 7 fete și 7 băieți. Show-ul este prezentat în continuare de Andreea Mantea.

alexandrualexandru

Cine sunt concurenții de la Casa iubirii, sezon 2. În prima ediția a emisiunii Casa iubirii, sezon 2, cei 14 concurenți au pășit pentru prima dată în fața Andreei Mantea. Emoţiile au fost, însă, uriaşe în platoul celui mai iubit reality show din România. Iată cine sunt aceștia și ce se știe despre ei!

Citește și: Larisa și Sorin au câștigat Casa Iubirii, sezonul 1:”Sunt foarte fericită”

Citește și: Alin, după ce a fost eliminat de la „Casa Iubirii’:„Nu mă așteptam. Mă simțeam devastat’

Citește și: Mireasa revine cu sezonul 7, la Antena 1.Când va avea premiera și ce se schimbă

Citește și: Andreea Bănică regretă că a pozat în Playboy:’A fost un șoc. Mi-au scos bikinii în photoshop’. Soțul și tatăl ei au convins-o

Cine sunt concurenții de la Casa iubirii, sezon 2

Cine sunt concurenții de la Casa iubirii, sezon 2. Nona, Bia, Mihaela, Cristina, Natalia, Bianca, Emma, Robert, Marinel, Andrei, Alexandru, Patrick, Ionuț și Radu sunt concurenții din sezonul 2 de la Casa Iubirii. Tinerii au pășit în emisiune cu un singur gând: să-și întâlnească marea iubire.

Cine sunt concurenții de la Casa Iubirii, sezon 2. Nona are 30 de ani, este din Republica Moldova și lucrează ca artista tatuator. A fost căsătorită, însă mariajul ei a ajuns la final. Acum își caută, din nou, sufletul pereche.

Cine este Bia de la Casa iubirii

Bia de la Casa iubirii, sezon 2, are 19 ani și vine din Iași. Este studentă în anul 2 la Coregrafie și se declară ca fiind spontană, nerăbdătoare să lege prietenii, și spune că îi plac experiențele care o ajută să evolueze.

Mihaela de la Casa iubirii are 28 de ani

Mihaela are 28 de ani, este din Satu Mare și lucrează ca recepționer la un hotel. Tranșantă, amuzantă și sinceră, așa cum se caracterizează tânăra, aceasta spune că își dorește ca în „Casa iubirii' să întâlnească un partener onest și corect cu ea.

Cristina este studentă la Drept

Cristina de la Casa iubirii are 19 ani și este studentă la Drept. Vine din Sibiu și se descrie ca fiind o fire ambițioasă, sensibilă, amuzantă, dar și încăpățânată. Până acum, tânara susține că nu a întâlnit un băiat care să o facă să simtă primii fiori ai dragostei.

Emma a crescut fără mamă

Emma are 20 de ani, este din Onești și profesează ca ospătar, șofer și curier. Se declară o fire luptătoare și are o poveste de viață absolut impresionantă. A crescut fără mamă și își dorește ca odată intrată în „Casa iubirii' să simtă că este iubită și protejată.

Natalia a fost și în primul sezon

Natalia Nigai este din Republica Moldova, însă este stabilită de câțiva ani în Italia. Acolo, a studiat Filologia și a profesat ca model pentru câteva companii importante italienești. Are 23 de ani.

Robert locuiește în Spania

Robert are 32 de ani, locuiește în Spania de mai bine de 20 de ani și profesează ca instalator de fibră optică. Fost model și pasionat de motoare și adrenalină, tânărul povestește că unul dintre momentele sale de relaxare este dat de plimbările cu motorul, în vecinătatea însoritului oraș Valencia.

Marinel este cântăreț

Marinel de la Casa iubirii are 27 de ani, locuiește în Satu Mare și se declara un bun agricultor și, de asemenea, un talentat cântăreț de muzică de petrecere. Tânărul vine în „Casa iubirii' cu așteptări mari, își dorește să se îndrăgostească de o față înaltă și cu un zâmbet perfect.

Andrei are 26 de ani

Andrei are 26 de ani, este din Iași și până de curând, a fost angajat în cadrul MApN, însă a demisionat pentru a veni în Casa iubirii' și a-și găși sufletul pereche. 

Alexandru e student la Kinetoterapie

Alexandru are 21 de ani, este din București și e student la Kinetoterapie. Spune despre el că e narcisist, charismatic, vulcanic, disciplinat, iubește viața și este în permanentă căutare de experiențe noi.

Patrick este din Timișoara

Patrick are 22 de ani, este din Timișoara și a fost referent la firmă de securitate deținută de tatăl lui. Încrezător în forțele lui, curajos în contexte noi, vorbăreț și charismatic, vrea să-și întâlnească marea iubire.

Radu are 25 de ani

Marian Radu Nițu are 25 de ani și este din Slobozia, Ialomița. Înainte de a veni la emisiune, a lucrat ca vânzător/gestionar la un pet shop. Speră că-și va întâlni marea iubire.

Reality show-ul „Casa iubirii', prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni până vineri, de la 10.00 și 16.30, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16.00 și 19.00, la Kanal D!

sursă foto- comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton