Reacția lui Pique, după ce Shakira l-a ironizat în cea mai recentă piesă: "Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo"

 Radulescu Ruxandra
.

Reacția lui Pique, după ce Shakira l-a ironizat în cea mai recentă piesă. Shakira a lansat o melodie, în care îl atacă într-o manieră foarte evidentă pe tatăl copiilor ei, Pique, după ce acesta a părăsit-o pentru o femeie mult mai tânără. Melodia a ajuns în scurt timp virală și a adunat peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. În unul dintre versuri, artista latino face o aluzie foarte ironică la comportamentul lui Pique. Fotbalistul i-a răspuns imediat fostei sale partenere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Reacția lui Pique, după ce Shakira l-a ironizat în cea mai recentă piesă. Shakira, 45 de ani, și Pique, 35 de ani, s-au despărțit după o relație care durat 10 ani. Artista latino și fotbalistul au împreună doi copii, Sasha, în vârstă de 7 ani și Milan, de 9 ani. Povestea de iubire s-a destrămat, după ce fotbalistul a fost surprins în compania unui model, în vârstă de 22 de ani. Cântăreața latino a lansat recent o piesă, care este clar adreastă lui Pique și în care artista îl ironizează pe fostul ei partener. Fotbalistul a reacționat imediat la „înțepăturile” Shakirei.

screenshot_20230116_045107screenshot_20230116_045107

Reacția lui Pique, după ce Shakira l-a ironizat în cea mai recentă piesă

Shakira și Gerard Pique au trecut printr-o despărțire extrem de publică, după ce fotbalistul a fost surprins în compania unei tinere, de profesie model. Shakira a fost profund îndurerată de gestul fostului partener, așa că a ales să-și exprime totă frustrarea prin intermediul unei piese. Melodia este clar adresată lui Gerard Pique și a strâns 124 de milioane de vizualizari în doar două zile. În unul dintre versurile piesei, Shakira afirmă cu privire la adulterul lui Pique: 'Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”.

Citește și: Shakira îi umilește pe Gerard Pique și iubita lui, în noua melodie

Citește și: Shakira a trecut peste despărțirea de Gerard Pique: „Timpul are mâinile unui chirurg…”

Gerard Pique i-a dat imediat replica Shakirei și și-a achiziționat un autoturism Twingo și s-a lăsat filmat în timp ce cobora zâmbind din noua sa mașină, lângă terenul de fotbal unde se desfășoară meciurile din Kings League, ligă recent înființată de fotbalist.

O altă ironie tăioasă pe care o regăsim în versurile Shakire, la ultima ei piesă este atunci când artista spune: „Ai schimbat un Rolex pe un Cassio”. Pique nu a trecut cu vederea nici acest detaliu, iar la scurt timp brandul a anunțat că este noul sponsor al centrului pentru copii, înființat de Pique.

Shakira a spus ce a însemnat pentru ea piesa pe care a scris-o despre Pique

Shakira a vorbit despre faptul că a fost foarte copleșită de faptul că publicul și fanii ei au fost atât de receptivi la piesa recent lansată. Colaborarea artistei latino cu artistul Bizzarap a ocupat locul 1 în trending pe Youtube, în prima zi de lansare. Până la acest moment, piesa a adunat 124 de milioane de vizualizări.

„Pentru mine a fost un catharsis, o eliberare. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge direct pe locul 1, la 45 de ani, cu o melodie în limba spaniolă.

Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante. Femei care susțin ceea ce simt și gândesc și care ridică mâna atunci când nu sunt de acord cu ceva, în timp ce altele ridică din umeri.

Ele sunt inspirația mea. Iar această realizare nu este a mea, este a tuturor. Trebuie să ne ridicăm, nu așa cum ne spune societatea, ci în felul nostru, pentru a merge mai departe pentru copiii noștri, părinții noștri, cei care au nevoie de noi și care cred în noi.”, a scris Shakira, pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton