Cine este Kamara de la Survivor 2023. Totul despre cariera și viața personală

 Laciu Andreea
.

Cine este Kamara de la Survivor România 2023. Kamara Ghedi, cunoscut cu numele de scenă Kamara, este un cunoscut cântăreț român. Are în spate o carieră de succes ca artist, dar în ultimii ani atenția lui s-a concentrat pe fiul său, Leon. Micuțul are probleme grave de sănătate, a fost deja supus unor intervenții chirurgicale, dar chinul nu se oprește aici. Cu toate acestea, există deja și semne pozitive ale evoluției lui Leon, așa că tatăl său luptă cu și mai multă ambiție ca să câștige banii de care are nevoie pentru tratamente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kamara face acum parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2023. A avut parte de un început șocant în emisiune, căci a fost trimis direct în exil, alături de Ionuț Iftimoaie, Andreea Moromete și Alexandra Ciomag, noua Războinică. Ulterior, cei patru s-au văzut nevoiți să se lupte pe unul dintre cele mai dificile trasee din concurs, plin de porțiuni cu noroi. Însă, artistul nu s-a dat bătut! Este determinat să strângă cât mai mulți bani în Republica Dominicană, pentru Leon. Iată cine este Kamara de la Survivor 2023!

kamara-1kamara-1

Kamara – viață personală

Cine este Kamara de la Survivor 2023. Kamara Ghedi s-a născut în data de 19 februarie 1976, la București. Are aproape 47 de ani, pe care îi împlinește peste o lună, și este zodia Pești. Bunicul său era ministru în Guineea franceză, dar are și rădăcini grecești din partea mamei. Pe lângă fiul Leon, cântărețul mai are și o fiică.

Kamara avea doar 23 de ani atunci când s-a căsătorit prima dată, dar mariajul nu a durat prea mult. Cu toate că s-a despărțit de soție, a rămas în relații foarte bune cu fiica lor. Tânăra Stephanie Sara a împlinit 22 de ani anul trecut și se pare că a moștenit talentul artistic din partea tatălui ei. Cântărețul a mai dezvăluit că Sara a intrat ca studentă la Facultatea de Arte, la secția foto-video, unde l-a cunoscut pe iubitul ei. Este pasionată și de design interior și modă.

„Când ea s a născut, imediat au venit alte responsabilități, totul a venit brusc. La 27 de ani am divorțat, din păcate! Nu ne mai înțelegem și nu avea sens să coexistăm pentru nimic. În prezent mă înțeleg minunat cu Stephanie. Avem o relație foarte deschisă și povestim aproape orice. Este minunată.

E o fată foarte deșteaptă. Face foto-video este la o facultate cu iubitul ei. S-au mutat deja împreună! Îmi place de el. Se ocupa cu aceeași sferă, e foarte ok. Am o relație foarte deschisa cu ei și mereu i-am spus să aibă grija de ea! Ca și mine, are ciudățeniile ei. Face poze, montaje, ceva ce nu toată lumea înțelege. A ales cu cap tot ce a făcut’, a mărturisit dezvăluit cântărețul, în direct la Antena Stars.

Cariera lui Kamara

Cine este Kamara de la Survivor 2023. A devenit cunoscut cu trupa Alb Negru, formată împreună cu Andrei Ștefănescu. A reprezentat România alături de Todomondo și colegul din formație la Eurovision în anul 2007. Au ieșit pe locul 13, cu melodia „Liubi, Liubi, I Love You”. A jucat și fotbal la Universitatea din Cluj-Napoca.

Citește și: Fiul lui Kamara mai are de făcut 10 operații până la 18 ani: „Pentru a nu i se curba oasele…'

Citește și: Ce i-a spus fosta soție Alina Laufer lui Jorge, înainte să plece la Survivor: „Să nu dispere că…”

Citește și: Kamara a câștigat 50.000 de euro pentru fiul său, după ce s-a luptat cu Iulian Pîtea: „Am primit tratamentul pe 5 ani, pentru Leon'

Citește și: Kamara este noul concurent de la Survivor 2023. Faimosul a fost trimis în exil: „Am venit pentru…'

Fiul lui are probleme de sănătate

În seara în care fosta lui parteneră de viață l-a născut pe Leon, un medic a luat o decizie șocantă, care i-ar fi distrus sănătatea micuțului.

„Medicul care trebuia să aibă grijă de ea, dar nu a avut. O dată a obligat-o să nască natural, i-au făcut o injecție în acest sens ca să poată avea dilatare. Nu a ascultat-o când a spus că vrea cezariană, cum era nevoie. Au văzut-o micuță și au lăsat-o să nască cu moașa.

Hai să zicem, mulțumim lui Dumnezeu, că nu a avut o problemă pe timpul nașterii, însă, la 8 luni fiind, nu l-au băgat în incubator, l-au lăsat afară. Ăsta mi s-a părut un gest total iresponsabil. Acel medic a nenorocit alte șapte sarcini cu nouă copii, pentru că două erau cu gemeni, în aceeași noapte și nu a semnat niciun act și a dispărut, nici nu știu cine e.

L-au hrănit cu un biberon și aveam să descopăr că de fapt ei hrăneau cu o gaură foarte mare în tetină.Îi dădeau pe gât ca să mănânce mai repede, iar el, lucru pe care nu știu cum de nu l-au văzut, avea un reflux gastro-esofagian. Când a luat laptele din tetina aia atât de mare, a tras pe partea cealaltă și a făcut un stop cardio-respirator. Și de aici problemele lui din ziua de azi’, a povestit Kamara.

Drama trăită de Kamara în copilărie

Cine este Kamara de la Survivor 2023. Se pare că artistul este învățat cu necazurile, căci a avut parte de o copilări extrem de dificilă. Acum îi calcă pe urme fratelui său, Musty, care a fost însă în echipa Războinicilor.

„Când a venit Leon m-a retrezit și mai mult la ce sunt. Pentru că de mic nu am avut timp pentru mine, eu i-am crescut pe frații mei mai mici. Tata a murit de tânăr. Eu aveam 7 ani, a trebuit să iau frâiele în mână. Mama se ducea la muncă.

Așa că nu prea am avut copilărie. Am prins secvențe de distracție, de copilărie. Făceam multe năzbâtii, dar odată cu faptul că tata a murit, s-au schimbat lucrurile și am mai avut o perioadă, dar am avut multe responsabilități și așa, ușor responsabilitățile au luat locul’, mărturisea el la vremea respectivă.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton