George Simion, totul despre nunta cu viitoarea lui soție, Ilinca: „Îmi doresc șase copii, dar acum negociez la...”

 Oana Pantazi
.

George Simion, totul despre nunta cu viitoarea lui soție, Ilinca. A mai rămas puțin până ce George Simion va face nunta cu iubita lui, Ilinca Munteanu, o nuntă care se anunță ca-n povești și despre care se va vorbi, cu siguranță, multă vreme de acum înainte. Liderul AUR și aleasa inimii lui își unesc destinele azi, la Starea Civilă, iar sâmbătă urmează să aibă loc cununia religioasă. Iată ce povestește George Simion despre apropiatul eveniment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

George Simion, totul despre nunta cu viitoarea lui soție, Ilinca. George Simion, liderul AUR, face nunta cu Ilinca, iubita lui, în acest weekend, iar mult așteptatul eveniment va fi unul de proporții. Cei doi viitori soți își vor uni destinele în satul Oveselu, iar viitorul mire a anunțat deja a anunțat că persoanele care vor să participe la eveniment vor avea acces doar pe baza unei brățări, așa cum se procedează în cazul concertelor sau a altor evenimente culturale. Se anunță, așadar, o nuntă și o petrecere ca-n filme!

george-simion-1-1-e1661329008446george-simion-1-1-e1661329008446

George Simion, totul despre nunta cu viitoarea lui soție, Ilinca

Mult așteptata nuntă va avea loc în satul Oveselu, într-o biserică în stil maramureșean, aflată încă în construcție, iar pregătirile sunt deja pe ultima sută de metri. Se anunță un eveniment de amploare, despre care se va vorbi, cu siguranță, multă vreme de acum înainte, cu atât mai mult că este vorba despre o ceremonie tradițională.

Eu mă bucur tare mult că m-am găsit cu Ilinca. Știți, eu aveam o problemă cu nunțile astea clasice de la noi. Toată lumea vine îmbăcată la patru ace, apar probleme cu cât e darul, chiar sunt și resentimente uneori, în loc să fie o imensă bucurie.

În timp, m-am tot gândit cum o să fie nunta mea. Mama mă bătea și ea la cap când  mă însor, când mă așez la casa mea, iar acum că a venit acest moment, am spus să fie o nuntă în stil traditional românesc. E păcat că am uitat  să ne respectăm tradițiile noastre', a dezvăluit George Simion pentru click.ro.

Conform sursei citate, la nuntă vor fi servite bucate tradiționale românești, inclusiv sarmale, preferatele Ilincăi, iar latura muzicală va fi una foarte diversă, fiind invitați și artiști din Macedonia de Nord, faimosul Pero Tsatsa, dar și un ansamblu de 50 de artiști din Albania.

O nuntă cu mii de invitați și, în loc de dar, donații

Recent, George Simion a spus că, la nunta cu Ilinca, numărul participanților ar putea fi unul cu trei zerouri, dat fiind că toți cei care vor să participe sunt bineveniți.

Eu nu țin la un număr de nuntași. Că sunt 8000, că sunt 11.000, că sunt 12.000, ceea ce îmi doresc este ca toți cei care m-au cunoscut în timp, care îmi sunt prieteni să fie aici. Toți sunt bineveniți și îmi doresc să se simtă bine la nunta mea. Eu am ales zona aceasta, am creat toate condițiile ca toți cei care doresc să ne fie alături, să fie aici cu noi', a dezvăluit acesta pentru sursa citată.

Citește și: Reacția primarului care va oficia căsătoria dintre George Simion și Ilinca Munteanu: „Va ieși o nuntă ca la carte. Am mână bună la…'

Citește și: Cum arată verighetele alese de George Simion.Liderul AUR a ținut cont de tradițiile populare

Citește și: Simona Gherghe și soțul ei, vacanță romantică în Turcia. Cum au fost surprinși cei doi:„Este senzațional aici’

Citește și: Ce schimbări a făcut George Simion înainte de nunta cu 20.000 de oameni. Are un vals al mirilor atipic!

Citește și:De ce nu merge Diana Șoșoacă la nunta lui George Simion, liderul AUR:' E o nuntă artificială'

De altfel, liderul AUR a dezvăluit și că nu este vorba despre o nuntă cu dar, însă invitații vor putea face donații ce vor fi folosite pentru o cauză nobilă – construcția unui spital mobil.

'Pentru mine și Ilinca, cel mai mare dar este ca oamenii să fie aici cu noi, îmbăcați în ie. Dar dacă vrea cineva să contribuie financiar, noi avem cutii pregătite pentru donații, iar acestea vor merge câtre construcția unui spital mobil. Este un proiect care va demara în luna februarie din anul viitor și la care eu țin foarte mult. Îmi doresc să rămână ceva după nunta noastră: acest spital mobil și bisericuța maramureșeană construită aici, pentru această ocazie', a mai spus George Simion pentru Click!

Liderul AUR vrea o familie mare

Povestea de dragoste dintre George Simion și Ilinca Munteanu este una demnă de o ecranizare, la fel cum, cu siguranță, va fi și nunta, despre care acum vorbește o țară întreagă. Toate detaliile sunt puse la punct, iar viitoarea mireasă așteaptă momentul cu mare emoție.

„Voi purta o rochie. Nu o să fie de prinţesă, sirenă, e o rochie pe care mi-am dorit-o, făcută la comandă, cu influență tradițională, din voal, e o rochie foarte frumoasă. Nu e o rochie stil tradiţional complet, este adaptată’, a declarat Ilinca pentru România TV.

Cum arată rochia de mireasă

Tot despre rochia de mireasă, Ilinca a mărturisit că voalul va fi unul cu adevărat spectaculos, cu trenă de patru metri. Trena va fi purtată de cele opt domnișoare de onoare, și ele îmbrăcate în ținute speciale, cu fuste din voal și corsete.

„Nu este chiar o rochie de mireasă complet în stil tradițional. Este exact așa cum mi-am dorit-o eu, dar are și influențe folclorice, din zona de unde sunt eu, din Ilomița, Bărăgan. Voalul va avea o trenă de patru metri', a dăugat tânăra pentru Click!

Momentul cu zestrea miresei a fost bine pus la punct de cei doi miri. Viitoarea soție a lui George Simion a făcut câteva dezvăluiri emoționante și despre lada veche pe care i-a adus-o mama ei. Aceasta conține tot ce i-a lucrat bunica Ilincăi special pentru clipa în care se va așeza la casa ei. Printre ele se numără multe obiecte vechi, chiar și de peste 100 de ani.

„Noi o să respectăm tradiția. Toată zestrea mea o să fie expusă pe gard. Așa este obiceiul. Să vadă lumea că fata  are zestre mare și frumoasă, a mai transmis Ilinca Munteanu.  

În plus, Ilinca și George Simion se gândesc chiar la posibilitatea de a organiza o mică expoziție de costume tradiționale românești, chiar în locul unde se va desfășura nunta. În cele 14 corturi special amenajate, invitații vor putea vedea iile echi de peste 100 de ani, provenite din mai multe zone ale țării: Țara Oașului, Țara Bârsei, Muscel, Vrancea, Ialomița.  

„Pot să îţi spun două cuvinte şi cele mai importante, este pur si simplu un vis, un vis devenit realitate. Este frumos, foarte plăcut sa stai cu oamenii, să gestionezi ce se întâmpla. E cel mai frumos să o faci cum vrei tu.

E o nuntă mai mult decât mi-aş fi imaginat într-adevăr, dar e ce îmi doresc acum. O să văd atâţia oameni care ne iubesc, mai mult pe George, dar atâţia care o să fie alături de noi, să ne distrăm, să petrecem, să cântăm. O să avem artişti foarte mulţi, o să fie frumos, cu siguranţă o să vă placă’, a mai spus iubita lui.

„Îmi doresc șase copii'

De altfel, George Simion, după nunta cu Ilinca, își va duce proaspăta mireasă, cu 11 ani mai tânără, în luna de miere, în Maramureș, și probabil, curând, vom mai primi și alte vești bune, deoarece liderul AUR și-a propus să-și întemeieze o familie numeroasă.

„Eu îmi doresc șase copii. Dar acum negociez cu Ilinca, la patru, a mai spus George Simion pentru Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton