Irina Rimes și iubitul francez s-au mutat în casă nouă. Ce spune artista despre căsătorie: „Atunci când doi oameni se iubesc, își fac planuri de viitor”

 Borcilă Andreea
.

Irina Rimes și iubitul francez s-au mutat în casă nouă. Ambii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult de jumătate de an, iar acum vor locui împreună, semn că relația celor doi devine din ce în ce mai serioasă. Mai mult, artista a vorbit deschis despre planurile lor de viitor, dacă se gândesc sau nu la căsătorie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI

Irina Rimes și iubitul francez s-au mutat în casă nouă. Irina Rimes și David Goldcher sunt împreună de mai mult de jumătate de an, însă lucrurile din relația lor devin din ce în ce mai serioase. Dovadă că părinții cântăreței l-au cunoscut deja pe iubitul ei francez. Recent, cei doi s-au mutat în casă nouă, iar artista este extrem de fericită.

irina-rimes-6-1irina-rimes-6-1

Cei doi îndrăgostiți și-au sărbătorit consecutiv zilele de naștere. În timp ce artista a împlinit 31 de ani, pe data de 22 august, iubitul ei francez a schimbat prefixul, la 30 de ani.

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Irina Rimes când s-a mutat în România, acum 10 ani:„Nu pot nega că, la început, mi-a fost mai greu' / EXCLUSIV

Citește și: Ce sacrificii face Irina Rimes, la sfârșitul concertelor ei:„Mă flatează, dar până la urmă e ceva trist'

Citește și: Ce relație are acum Anghel Damian cu fosta iubită, Lia Bugnar, după ce s-a cuplat cu Theo Rose:„A fost un drum lung de lecții'

Citește și: Când vor face nunta Maria Constantin și Robert Stoica:„Tocmai de asta și alegem luna…'

Irina Rimes și iubitul francez s-au mutat în casă nouă

Cu puțin timp în urmă, cei doi iubiți și-au aniversat zilele de naștere. De ziua iubitului francez, cuplul s-a mutat în casă nouă, semn că relația dintre ei devine din ce în ce mai serioasă. La un moment dat, Irina Rimes și David au locuit o perioadă în Franța, într-un apartament închiriat. Într-un interviu pentru Playtech, vedeta a vorbit deschis despre viața ei amoroasă, dar și despre planurile de viitor.

Alaltăieri a fost ziua mea, ieri a fost ziua iubitului meu și tot ieri ne-am mutat în casă nouă. Am sărbătorit foarte frumos, ce-i drept ne-am culcat mai devreme decât de obicei, pentru că nu am avut o perioadă tocmai prolifică în ultimele zile, dar a fost foarte frumos și sunt foarte fericită. Până acum am locuit împreună, doar că era sus, la etajul 8, acum este pe pământ.

Atunci când doi oameni se iubesc, își fac planuri de viitor și noi avem planurile noastre de viitor, dar sunt ale noastre. Nu știu dacă trebuie să ne grăbim undeva (n.r. oficializarea relației) și dacă o să o facem, probabil o să o facem intim și nu o să știe nimeni, a povestit ea, pentru sursa menționată anterior.

Întrebată dacă David este alesul, Irina Rimes nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume. Momentan, aceasta spune că nu mai crede nimic și că vrea pur și simplu să traiască, iar lucrurile să vină de la sine.

„Nu știu să spun (n.r. dacă el e alesul). Așa am crezut de multe ori, de aceea, nu mai cred nimic, pur și simplu trăiesc’, a spus Irina Rimes, în emisiunea ‘Vorbește Lumea’.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton