Smiley și Gina Pistol, vacanță romantică în Grecia. De ce surpriză a avut parte artistul: „Ne-am lăsat purtați de vânt, am luat o decizie”

 Oana Pantazi
.

Smiley și Gina Pistol, vacanță romantică în Grecia. La un an și jumătate de când au devenit părinți, Smiley și Gina Pistol au plecat într-o scurtă vacanță de cuplu în Grecia, în timp ce micuța Josephine a rămas acasă. În timp ce fericitul cuplu are parte de momente de relaxare binemeritate, colegii lui Smiley de la studio s-au gândit să îl surprindă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Smiley și Gina Pistol, vacanță romantică în Grecia. Smiley și Gina Pistol au parte, în aceste zile, de prima vacanță în doi de când au devenit părinți. chiar dacă despărțirea de adorabila Josephine, care a rămas acasă în grija bunicilor, a fost grea, carismaticul cuplu are parte, cu siguranță, de momente memorabile în Grecia. Și dacă tot lipsește de la studio, colegii lui Smiley s-au gândit să-i facă artistului o surpriză…

149125826_265347038288036_9047396181713575046_n-1149125826_265347038288036_9047396181713575046_n-1

Smiley și Gina Pistol, vacanță romantică în Grecia

Extrem de prins în sfera profesională – pentru că, în afară de Vocea României, artistul are și o mulțime de alte proiecte -, Smiley și-a luat iubita și au evadat pentru o vreme în Grecia, doar ei doi. Iată însă că artistul a avut parte de o surpriză de proporții din partea colegilor săi de la HaHaHa Production, care se ocupă în această perioadă de conturile artistului din social media.

Citește și: Gina Pistol, atacată dur în timpul vacanței cu Smiley! Vedeta a făcut public mesajul jignitor

Citește și: Whats Up, la un pas de bătaie cu Pitbull Atodiresei. De la ce a pornit conflictul dintre cei doi: „Văd că tu mă agresezi'

Citește și: Ce afaceri are Rocsana Marcu în Londra și ce greutăți a întâmpinat, la început:„Majoritatea vânzătorilor aveau o părere destul de proastă despre…’

Citește și: Câți bani cere Andreea Bălan pentru o oră de cântat la concerte și nunți.Artista este mai accesibilă decât Andra și Delia

În timp ce Smiley se relaxa alături de Gina Pistol în Grecia, colegii lui au lansat noua piesă a artistului, Colecționara.

„Noi ne facem de cap zilnic la studio, dar ne-am entuziasmat prea tare că avem TOATE conturile lui Smiley. Ne-am lăsat purtați de vânt, am luat o decizie și nici măcar nu ne pare rău. Așteptăm reacțiile oamenilor legate de piesă și de modul în care am ales să facem lansarea.

Reacția lui Smiley nu știm dacă o așteptăm neapărat… Sperăm să vrea să ne mai vadă și să mai fim colegii lui și la revenirea din vacanță. Dacă piesa va fi un succes, cred că ne aduce și suveniruri, așa că avem nevoie de ajutor și susținere', au dezvăluit colegii lui Smiley pentru impact.ro.

Smiley și Gina Pistol, vacanță în doi în Grecia

La un an și jumătate de când au devenit părinții micuței Josephine, Smiley și Gina Pistol petrec prima vacanță în doi, în Grecia. Chiar dacă le-a fost greu, Josephine a rămas în grija bunicilor ei, în timp ce părinții ei petrec momente memorabile, în doi, după o perioadă extrem de solicitantă. Mai mult, pentru o vreme, Smiley a renunțat și la social media…

„Cum e să stai fără Instagram?', și-a întrebat Gina Pistol partenerul de viață, pe Instagram, în timp ce se plimbau. „Superb', i-a răspuns Smiley.

Cu toate că și-a exprimat satisfacția de a petrece câteva zile doar cu partenerul ei, Gina se luptă și cu dorul de micuța Josephine…

„Acum e în vacanță… Doamne, cu un ochi râd și cu unul plâng. E frumos rău… Cred că merităm și noi 4-5 zile singuri, nu?', a adăugat Gina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton