George Piștereanu participă la Ferma: „La 12 ani am lucrat cu tata în construcții, în Italia”

 Lupescu Anca
.

George Piștereanu a ajuns rapid la sufletul publicului, datorită sincerității de care dă dovadă, dar și pentru carisma sa.  George Piștereanu are 30 de ani și este actor de film, teatru și televiziune. A interpretat rolul principal în filmele Eu când vreau să fluier, fluier și Loverboy.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

George Piștereanu va participa la noul sezon din showul Ferma. În curând, începe noul sezon „Ferma, la PRO TV. 16 concurenți au acceptat una dintre cele mai dificile experiențe prin care o persoană poate trece. Actorul va concura în acest sezon alături de Anna Lesko, Alina Pușcău și Octavian Ciovică.

S-a aflat cine sunt concurenții care intră în Ferma, în noul sezon. „Este o foarte mare provocare'

Care sunt cele mai importante lucruri pe care le-ai învățat în copilărie? Ce amintiri îți revin, cu drag, în memorie?

George Piștereanu: Cred că unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am învățat în copilărie a fost modestia și faptul că dacă dorești să ai lucruri, indiferent de natura lor, trebuie să muncești. Acest lucru mi-a fost insuflat de familie, de aromâni, de ceea ce vedeam în jurul meu. Așa că nu a fost nevoie de mult timp să mi se implementeze acest stil de viață.

Cine este Elena Chiriac, concurentă Ferma, campioană la taekwondo, model și actriță: „Sunt momente în care renunț la a mai fi drăguță'

L-am văzut pe tata cât lucra, cât pleca, și vedeam acest exemplu: că trebuie să mergi dincolo de limitele tale. Odată cu modestia am învățat munca, pe care o fac cu cel mai mare drag și cu energie pozitivă de fiecare dată. 

Și dacă tot vorbim despre muncă și despre cum am început, o să aleg o amintire de atunci. Îmi amintesc că tata își dorea să construiască o casă, pe pământ, ceea ce era un element comun la machedoni: au nevoie să-și construiască o casă. A muncit foarte mult în Italia și avea multe idei pe care dorea să le pună în aplicare. Aveam 12 ani când am început. Eram eu, tata, fratele meu și 1-2 băieți care ne ajutau când puteau să vină, deoarece în 2002 se găseau foarte greu oameni care să ne ajute datorită boom-ului imobiliar. Îmi amintesc bucuria pe care o simțeam când se punea cărămidă peste cărămidă.

Țin foarte bine minte când am făcut acoperișul și cum eu băteam lemnele acelea lungi pe casă, iar asta îmi dădea o emoție pentru că simțeam cum va rămâne ceva în urmă. Psihologic, cred că acest element pozitiv mă va urmări toată viața: ideea ta prinde formă, culoare și devine de sine stătătoare. Pot spune că cea mai frumoasă este acea energie pe care o aveam când se mai adăuga ceva la casă. 

George Burcea, surpriza de la Ferma: „Am săpat, am muls vacile și oile, am dat cu var și cu vopsea, am călcat rufele și am cusut'

Ce ți-ai fi dorit să faci și încă nu ai reușit? (sport/activitate/să înveți ceva anume)

George Piștereanu: Unul dintre lucrurile pe care doresc să le fac, cât mai curând, este că vreau să mă apuc de parapantă. Din punctul meu de vedere, parapanta este unul dintre cele mai apropiate lucruri pe care le poți face dacă vrei să zbori. Iar omul a avut, dintotdeauna, dorința de a zbura și de a fi aproape de cer și de norii pe care-i vede de jos. Omul a relaționat la cer, soare, lună ca la o entitate.

S-au aflat orășenii din Ferma: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany

În momentul în care iei examenul, poți face niște lucruri foarte interesante, poți sta mult în zbor. Este o comunitate mare, sunt locuri în România unde poți zbura de pe un munte pe altul. Pentru mine, bucuria ar fi să îmi iau acreditarea să pot zbura singur și să pot face o excursie de pe o creastă pe alta. 

Dacă ai face cunoștință cu tine, care ar fi prima ta impresie?

george-pistereanu-despre-superproductia-vlad-este-povestea-moderna-a-contelui-de-monte-cristo_size24george-pistereanu-despre-superproductia-vlad-este-povestea-moderna-a-contelui-de-monte-cristo_size24

George Piștereanu: Hmm, nu mi-am pus niciodată această întrebare. Probabil aș fi plăcut impresionat, nu cred că m-aș urî. Sunt destul de deschis și dacă oamenii vin spre mine cu energie pozitivă, nu am nicio problemă, îmi face plăcere. Până acum, nu am primit reproșuri vizavi de prima impresie! Și dacă aș auzi că sunt scorpion, mie îmi plac scorpionii.. așa că aș fi și mai deschis! 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton