Alin Oprea și Larisa divorțează astăzi la notar. Soția artistului a venit de mână cu cei doi copii: ”Nu este deloc ușor”

 Stamen Diana
.

Alin Oprea și Larisa divorțează astăzi la notar. Soția fostului membru de la Talisman a venit de mână cu cei doi copii pentru a-l înfrunta pe bărbatul infidel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Larisa și Alin Oprea divorțează astăzi, la notar, după 22 de ani de căsnicie, potrivit Click!. Acum totul este clar între cei doi, mai ales după ce artistul avea o relație extraconjugală de 2 ani.

Divorțul era programat la ora 14.00, însă Alin Oprea a fost cel care a întârziat, astfel că programarea a fost mutată. Larisa a venit la notarul din zona Cișmigiu de mână cu cei doi copii pe care îi are împreună cu artistul.

Pe fața brunetei se putea citi tristețea, iar singurele declarații pe care le-a făcut au fost: 'Nu este deloc ușor'. Cei doi copii au ales să fie alături de mama lor într-o zi așa grea pentru ea.

Se pare cei doi foști soți au stabilit pensia alimentară a copiilor, iar Larisa va rămâne cu Melissa și Adrian în casa pe care până acum o împărțea cu Alin Oprea. Fostul membru al trupei Talisman a rămas cu… amanta.

Citește și: Larisa suferă cumplit după ce a fost înșelată! Copiii lui Alin Oprea nu vor să mai audă de tatăl lor: 'Nu ştim ce i-a făcut amanta, dar parcă e venit de pe altă lume'

larisa-oprea-copii-divortlarisa-oprea-copii-divort

Copiii lui Alin Oprea nu vor să mai audă de tatăl lor

Cei doi copii ai lui Alin Oprea au decis să se răzbune pe tatăl lor și să-l lovească acolo unde îl doare mai tare. Melissa și Adrian nu vor să mai vorbească deloc cu tatăl lor și îl ignoră complet.

„Melissa şi Adrian au avut o perioadă grea. Prima dată au fost derutaţi, nu le venea să creadă, apoi după ce au conştientizat şi au văzut cât de mult e schimbat tatăl lor, şi felul în care vorbea cu mama lor, Larisa, au decis să oprească discuţiile. Ei nu-l mai recunosc, Alin e schimbat total, nu ştim ce i-a făcut amanta dar parcă e venit de pe altă lume.

Citește și: Cine e amanta lui Alin Oprea? Bruneta misterioasă cu care a fost prins pe litoral este și ea căsătorită

FOTO: Click!, Facebook

Vezi şi ce este un notar public și cu ce se ocupă acesta!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton